Dan före dan före dopparedan

 

Dan före dan före dopparedan...

Jajjemen.. där är vi nu och just nu är det -20 gradet ute. I romme var det -30 imorse. Herregud det är ju helt galet! Men snön får ju ligga kvar i alla fall och det tackar vi för :)
Sitter hos mamma just nu och väntar på att kusin ska komma... sen ska jag åka och handla dom sista klapparna. Fast det bara kvar till en person så det går fort... behöver inte ens åka till kupolen. Lär ju inte direkt vara lite folk där idag. Ännu värre är det nog imorn. Va där me neo igår... första gången själv. Och det gick det me. Fast jag fick gå me han i bärselen. Å gud va folk kollar när man är ute me en liten, hehe. Stannar och tittar och har sig. Hehe.. fast det är kul åxå. Så länge som inte ska fram å ta på han allihop, hehe.

Idag har vi vart på besiktning igen åxå.
Vikt: 6090g
Längd: 60cm
Huvud: 40,8cm

Allt ser bra ut förutom hans krånglande mage :( Ska öka dosen med laktulos igen plus pröva med Minifom igen åxå.. få se då. Stackarn... gör ont i en när han får kämpa så han gråter varje gång det är dags för nummer 2 :(



På tal om nå helt annat så måste jag ha en värdelös humor, haha. Har ni sett reklamen för eniro när han söker på yogamatta? Skittråkig jag vet, men jag skrattar varje gång han utbrister

"-Den är funnen! Mattan! Mattan är funnen!"

Hahaha!! Ehumm... jaja... jag är lite tappad bakom flötet jag vet, haha. Men Sandra förstår nog alla fall :) Ällä?


Inryckning

 

Hejsan hoppsann!

Då passar jag på att blogga lite snabbt igen då medans plutten sover.
Idag har jag jobbat.. jajjemen :) Maria ringde igår och hade kris idag å undrade om jag ville rycka in. Å pappa tog gärna Neo så jag åkte och jobbade jag... 12-16 :) Va superkul! Å så hade vi fått nya kassor åxå... me touch screen och kortterminaler där kunderna själva får dra korten och knappa kod. Äntligen. Så jag fick testa på dom för första gången åxå. I början fick hjärnan verkligen jobba. haha. Men sen så gick det då hur bra som helst! Så jag stod där jag. Kände att jag gjorde bättre ifrån mig där än på golv, för jag hittade ju ingenting nu när jag vart hemma i typ 4 månader. Men ja... det va superkul alla fall! :)

På fredag äre jul åxå.. herrejäklar va fort det har gått! Tiden bara rinner iväg! Neo blev 2 månader i veckan han... 2 månader!! Va fasen han kom ju nyss jue! Det är helt galet :) Å vinter har vi då åxå.. en riktig en. Jäklar va det snöar! Och det har ju fått lega kvar ända sen den första snön föll så det är kul... inge tö och slask. Precis som det ska vara helt enikelt :) Vitt och fint! :) Så det kommer nog bli en härlig jul i år tror jag :)

Imorn ska vi hem till svärmor och svärfar och äta och så ska jag klippa håret på svärfar samtidigt. Klippte morfar i veckan åxå... nu ska alla minsann bli julfina i håret. Få se om jag ska ta tag i Darlos hår innan fredag åxå :)
Sen på juldagen blir det bolanche. Har bokat in oss me Tony å co så det ska bli kanonskoj! Neo får sova hos mormor över natten så får vi lite egentid. Fast det är ju jobbigt å lämna bort han så länge :( Menmen... Ska bli kul att gå ut igen... sist jag va ut var ju i januari när jag hade födelsedagspartaj :) Shitt... det va inte igår det :)



Nej nu ska jag ta och kyla ner pluttens mat lite så den inte är kokhet när han vaknar och är hungrig. Men ja.. jag hann ju skriva lite alla fall :) Och jag vet... det är verkligen dags att göra en ny header åxå. Ska ta mig tid för det nån dag... men jag måste skaffa ett program först :( Hade såna prova på dagar när jag gjorde den här headern och dom har gått ut så jag lär väl ta och köpa ett nu helt enkelt :)


Mammas hjärta








Styling Dust Spray

 Gokväll!

 

Idag har jag vart me morfar på parkinssonträningen igen... så då vet ni det :) Sen va jag in på Barnens hus å köpte lite nya nappar till Neo... dags att byta ut dom gamla tror jag, hehe. Å så köpte jag en till DR Brown nappflaska åxå. Den har ju funkat så bra eftersom han är så ivrig när han äter. Inge luft får han i sig å så hamnar det inte så mycke breve heller som rinner ner på hakan :)

 

Igår kväll va det final av Hell´s Kitchen åxå. Den enda serien som både jag å Darlo följer. Å så klart så vann min favorit Holly över Jay. Tjohooooo :)



Tycker ni att hon ser ut att vara 24år. Njeeeeeee det tycker då INTE jag :)


En annan sak.... en bra sak... :) I fredags fick jag tips av Sandra om ett Torr Shampoo. SÅ jag tänkte att varför inte köpa å testa... är ju så drygt när håret ser fett ut och man verkligen inte hinner tvätta det. Som jag har det nu för tiden, hehe... är ju inte bara att duscha när man känner för det direkt. Man får ta det när det går helt enkelt. SÅ jag köpte alla fall hem en flaska. Och jäklarns va bra det va :) Funkar ju hur bra som helst jue. Bara att spraya närmast hårbotten där håret ser skitigt ut å gnugga lite fingrarna å vipps så är fettet borta :) Kan ju inte bli bättre. Helt klart en investering värt pengarna :)





Ikväll äre final på Biggets Looser åxå... få se vem som tar hem det. Kan verkligen inte gissa nå... men nått säger mig nog att Mike tar det. Å det är han då värd.... störst av alla.


Nu ska jag ta å hänga lite tvätt.
Å plutten han följer me i bärselen :)

Tjing!


Färga håret?

 

Hej hopp!

 

Nu sitter jag här me plutten i bärselen.... gick och hämtade han i sängen efter att han legat själv och "språkat" ett litet tag, hihi. Så kul när dom börjar göra lite ljud ifrån sig :)

Ännu en helg har gått.... herregud va fort tiden går.

Hur som haver så är jag väldans sugen på att färga håret igen... frågan är bara hur. Just nu känns det som min färg är väldans tråkig alla fall... har ju inte gjort nånting alls åt håret på ett väldans bra tag.
Har klipptid på måndag så jag tänkte att jag kunna väl fixa lite mer åxå då när jag ändå håller på. Men ja... som sagt.. frågan är HUR?! Tycker ju att Kortnie från Top Model är riktig snygg i håret... slänger in en bild så får ni se.





Jag tycker det är toksnyggt jag... frågan är ju bara om man passar i det :)

What do you think?





Långpromenix

 

Goookväll!


Då va det fredag igen då... me allt va det innebär. Det innebär alla fall IDOL. Å ikväll kommer Sandra hit å kikar me mig å Neo. Undrar, undrar vem som kommer åka ut.... det står nog mellan Olle och Minna tror jag. Fasen jag vill inte att nån ska åka ur ikväll jag :(


Idag har jag fått mig en riktig promenix alla fall. Herregud. Jag å Neo skulle gå till ica domnarvet å handla... så jag la ner han i vagnen å börja knalla på... så mötte vi Darlo vid presenningsfabriken... å tydligen så har det vart nån olycka nyligen me en påkörd barnvagn där bebisen dog. Pga att en bil fått sladd. Så han ville att vi skulle gå efter vägen nå. Å det är ju sant.. halt som satan plus att det inte är plogat ut på kanterna heller så man går ju inte direkt på sidan :/ Så jag tänkte att jag försöker gå småvägar istället då. Så helt utan aning om vart jag skulle komma fram nånstans så knata jag upp i området me barnvagnen. Va ett bra mysigt område jag hitta på alla fall... men jäklar på hemvägen... BARA uppförsbackar. Så just nu är jag tokstel i rumpa och rygg. Bra träning det där me att skjuta en barnvagn framför mig när det går uppför. Haha. Kom alla fall hem 2 timmar senare så det blev en liten extra promenad... menmen... safety first... right? :)

Min fina outfit idag består av ett gäng färger, haha. Man orkar inte direkt bry sig när man ska pälsa på sig för att gå och handla.. bara att dra på sig nått varmt helt enkelt.
Så va tycks? ;)




Grönt, Blått, Lila, Grått. Jajjemensan, haha :P


Idag så har jag lagt Neo lite på mage åxå för att träna upp hans nacke lite, å jäklarns... han är stark grabben... ett tag höll han upp huvet så länge så jag lyckades få me det på bild åxå.
Stolt mamma som man är, hihi.





Nu ligger han å gnyr i sängen så nu lär jag gå och ta upp han...
Tjing


Bygglov

 

Brrrrrrrrrrrr fy farao va kallt det är ute!! Men jag ska då inte klaga... vi slipper tö och slask så det får gärna va kallt för min den. Hellre det bara vi får ha snön kvar på backen fram till jul :)

 

Idag har jag vart me morfar på träningen för första gången på väldigt länge. Mamma har åkt me han ett antal gånger genom att jag va hög-gravid först och den va Neo alles för liten. Men idag va jag me minsann. Tycker det är kul... dom är så härliga där gubbarna :) Det är träning för folk med parkinsson för er som undrar va 17 det är för träning :) Slänger in ett kort på Morfar och Mangold när dom boxas :))

 



Söta va :))




Nu har vi fått våra ritningar på huset åxå... med våran planlösning... plus fått huset utritat på kartan så imorn ska det ansökas om bygglov... sen så... sen är det inte långt kvar tills vi kan köra igång :)

Neo har börjat flina massa... och jag lyckades fånga ett av flinen på bild faktiskt så jag bjussar på det me :)






Flinar me hela ansiktet ibland så man bara väntar på att han ska brista ut i skratt snart, men det dröjer väl ett tag till kanske... va vet jag :)

Nu ska det lagas mat...  ni får ursäkta mina korta inlägg, men gott om tid är det ont om just nu, hehe.
Hej Hopp



RSS 2.0