...






Behöver nog inte säga så mycket mer...




Försenat kalas :)

Gokväll!

Nu borde jag egentligen ha gått å lagt mig redan eftersom jag ska upp och jobba imorn, men jag måste bara blogga lite innan.


Den här kvällen spenderades hos Pappa och Helena med familj. Dom fyllde år i maj båda två och nu så här i efterhand så träffades vi allihop å grillade helt enkelt... istället för att fira med vanlig fika då i maj :)
Å det va väldans trevligt tycker jag! :)


Så ja.... en bildbom därifrån helt enkelt.




















Guuuuud vilken tid det tog alla lägga in dom bilderna! Men nu är det gjort alla fall :)


Kom hem vi 20.30. Nattade Neo, som var jättetrött och somnade till vällingen. Sen gick jag å Ida (tre hus bort) ut å sprang en vända :) Gud så skönt det va!! Även om det va jäkligt jobbigt så va det riktigt skönt åxå. Nu jäklarns :)


Nej... nu MÅSTE jag hoppa i säng... upp å jobba imorn 8-14 å sen får vi besök efter det åxå så ja... bara bita ihop å föröka verka pigg :)

Natti

 

 


Body Pump


weeeee här sitter jag mör i hela kroppen, haha :)

 

Dagen idag började med en promenix me Ida, 3 hus bort. Å så våra små Neo å Lucas förstås :)

Sen tog vi oss till Jysk jag å lilleman för å köpa en babypool åt honom... Lucas hade nämligen en sån mysig, nästan som ett babygym... så det lixom hänger grejer ovanför dom när dom badar i en båge. Hm.... bra förklaring, haha. Ska ta ett kort sen när han badar i den så får ni se. Han skrattade då redan när jag tog ur den ur kartongen så jag hoppas att det blir populär :)

 

Nu på kvällen tog Junior Neo så jag kunde följa me Ida å träna. Blev ett pass Body Pump. Å dra mig baklänges va drygt det va! Benen bara skakade å jag vart yr å illamående om vart annat, hehe. Men ja... det är ju ett tecken på att jag verkligen tog ut mig alla fall. Känner redan träningsvärken komma... hur ska det här se ut om två dagar då det brukar vara som värst, hehe :/ Hur skönt som helst va det å träna alla fall... eller hur man nu ska se det. Men ja... trevligt :)

 

 


När man minst anar det...


Hej!

Nu har det gått några dagar igen....

Har vart en del på DC när det va fint väder.... fast mest suttit vid Junior och ICE hörnet :) Va där en dag me Tjernström, vilket va supertrevligt... träffas allt för sällan och har glidit ifrån varann. Så ja... det va supertrevligt att skvallra ikapp lite så man vet vad som hänt och händer :)

I förrgår va jag så sjukt trött... vaknade på morgonen å grät när jag satt å gav Neo gröt. Orken börjar sina helt och hållet och tårarna kommer lättare och lättare och man får lixom inte stopp på dom. Det va då jag började fundera på att ta en liten roadtrip tillsammans me lilleman. Typ 5 dagar eller nått... åka ner i landet och hälsa på folk lite här å där. Bara åka dit man känner för lixom. Hälsa på Kusin osv. Skulle vara så skönt att bara komma bort från allt en liten stund och bara vara. Så ja... så kommer jag göra alla fall... få se om det blir första eller andra veckan i augusti kanske. Beror på hur allt ser ut me huset åxå. När det passar bäst.

Hur som haver... på kvällen när jag va hemma å nattade Neo så kom Junior hem från DC, stängde in Tyra och gick ner i källaren tills Neo somnat.
När Neo somnat, va jag påväg ner till Junior i källaren när jag fick se detta på rumsbordet




Herregud så glad jag blev. Så otroligt överraskad! Det gjrode min dag helt och hållet kan jag säga... efter den tröttheten och deppigheten så kunde han inte ha träffat mer rätt min karl.
Han hade även köpt hem mat som vi fixade ordning och ringt min bror för att låna en film som vi skulle se klart på. Helt enkelt överraskat mig när jag minst anade det och när jag mest behövde det.

Tack älskling! ♥



Igår va jag å mamma å Neo till Nisses en vända och kikade. Sen när vi kom hem ringde Junior och frågade om inte mamma å åke kunde ha Neo över natten så kunde vi gå ut å äta å gå på bio. Så ja... så blev det. En underbar kväll i mina ögon alla fall. Det behövs inte så mycket. Bara att man få vara med varandra en kväll... det är så viktigt. Så ja... vi åkte till falun och åt mat på Pitchers. Gott vare... vitlöksbröd till förrätt, Hjortfilé till huvudrätt och Brownie till efterrrätt. Plus kanontrevlig personal så ja... jag va hel nöjd. Efter det så gick vi på Transformers 3 som också va bra. Lite seg i början och lite rörig i början, men sen så kom den den igång. Men det va ändå inte filmen som va det viktiga... det va att vi gjorde nått tillsammans.
Och inatt fick man sova en hel natt och imorse fick man sova ut. Så välbehövligt.
En kanon dag och kväll helt enkelt!!!


Tack Mamma och Åke för att ni gjorde det möjligt!






Cykelpremiär


Gokväll!

 

Idag tog jag å Neo en cykeltur hem till mamma... premiär turen för lilleman :) Han såg lite halvskeptisk ut i början, men när vi kommit igång så satt han där bak å prata för sig själv å såg sig omkring :) Så det gick hur bra som helst! :) Det som gick mindre bra va att det va inte länge som det va varmt och skönt ute. Å när vi va hos mamma så närmade sig ett regnoväder.

 




Ja ni ser ju själva vad som väntade :/  Small rejält där bortifrån. Som tur va som drog det aldrig in över mjälga... det gick lixom breve på nå vis, så vi klarade oss me en liten skur bara. Men det vart ju kallt som satan. Så det sluta me att mamma å åke å maja helt enkelt fick skjutsa hem oss å cykeln fick lämnas kvar :)
Så imorn ska dom plocka upp oss istället så får vi cykla hem sen :)

Senare på eftermiddagen så tog jag me Neo å hälsade på Eva å Bengt en vända och efter det så vart det en kvällspromenad me Ida, å lilla Lucas såklart :) Vi lever ett väldans lika liv hon och jag så man förstår varandra så himla bra. Det är skönt att ha någon sån att prata av sig med ibland :)




Tänkte avsluta med en länk som jag snodde av Therese.
Tyckte den va så himla bra. Så ja... läs detta!

http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/







Natti



Dalecarlia Cup


Hej å hå!

 

I förrgår sov jag å Neo över i sommarstugan :) Mysigt vare... Åkte upp på dagen å va där... så jäkla skönt. Å bada gjorde jag åxå. Ett RIKTIGT bad den här gången... inte ett sånt där jag hänger på Junior för att det är kallt, haha.
Nee.. det va riktigt skönt i sjön faktiskt :)

 



Här tvättas det båt... Darlo, Bror å Karin stod för det tvättandet :)
Å efteråt skulle vattnet ur den åxå såklart...
ÅÅååååååHEJJ!! :)



På kvällen satt vi på bryggan länge jag å Darlo... jag älskar solnedgångar. Tyvärr så hamnade solen bakom ett jäkla moln precis när den skulle gå ner så jag kunde inte få nån bild på den, men jag tog denna strax innan alla fall.... mysigt.





Idag har jag vart å städat upp lite i nya huset så målarn kommer åt att måla på torsdag. Å efter timmarna där så tog jag me mig plutten å åkte till sportfältet å hälsa på papsen i familjen :) Är ju Dalecarlia Cup nu, vilket betyder att Darlo jobbar en del på fältet bland alla fotbollsspelande ungdomar. Fast nej, han jobbar inte me nått som har me fotboll å göra... han har bungyrun, sumo, hoppborgar och tjur på plats :) Så ja.. där hängde jag och Neo en stund på eftermiddagen :)




 

På invigningen kvällen innan så tog Jag å Neo me oss Josse så vi fick umgås lite me henne åxå :)
Alltid lika trevligt <3









Med det säger vi godnatt för idag :)


Smultronstället

 

Idag tog jag faktiskt me mig Neo å åkte till sommarstugan en vända efter maten. Det är så rogivande att vara där... Mamma, Åke och Morfar va åxå där så vi fikade lite å så klippte jag håret på morfar å ja... bara hade det skönt helt enkelt.


Smultronstället ♥

 




























Unanswered prayers


Tänkte bjuda på ett klipp idag me Garth Brooks. Det är så jäkla mäktigt!
Tänk känslan att stå där på scenen när hela publiken sjunger med i precis hela låten!
Får ju rysningar bara jag tänker på det :)

 




Just the other night, at a hometown football game
My wife and I ran into, my old high school flame
And as I introduced them, the past came back to me
And I couldn’t help but think of, the way things used to be.

She was the one, that I’d wanted for all times
And each night I’d spend prayin’, that God would make her mine
And if he’d only grant me, this wish I wished back then
I’d never ask for anything again.

Sometimes I thank God, for unanswered prayers
Remember when you’re talkin’ to the man upstairs
That just because he doesn’t answer doesn’t mean he don’t care
Some of God’s greatest gifts, are unanswered prayers.

She wasn’t quite the angel, that I remembered in my dreams
And I could tell that time had changed me, in her eyes too it seemed
We tried to talk about the old days, there wasn’t much we could recall
I guess the Lord knows what he’s doin’ after all.

And as she walked away, and I looked at my wife
And then and there I thanked the good Lord, for the gifts in my life.

Sometimes I thank God, for unanswered prayers
Remember when you’re talkin’ to the man upstairs
That just because he may not answer, doesn’t mean he don’t care.

Some of God’s greatest gifts are unanswered,
Some of God’s greatest gifst are all too often unanswered...
Some of God’s greatest gifts are unanswered prayers.



Det vackraste vi gjort


♥♥♥







I dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så var inte rädd, att leva här.
Dina ögon, dina ögon
Är vackrare än du anar







♥♥♥

 


Mmmamma

 

Igår va vi grilla hos Ida å Tommy 3 hus bort... å Neo fick majskrokar. Förut har han inte fattat hur man gör me dom, men nu stoppade han dom i munnen direkt alles själv å va helt tokig i dom! :) Va en stolt mamma som tittade på :) MEN... till det som va ännu roligare, som nästan gjorde mig lite tårögd... :) Efter att han ätit klart dessa majskrokar så satt han i mitt knä ett tag, å gissa va som hände då. Han sa sitt första ord!!!

"Mmmamma"

Två gånger på rad sa han det, å senare när Ida höll honom medans jag skulle gå in å plocka ihop våra saker, så sa han det igen.

"Mamma"

Gissa om det värmde i hjärtat! Ja jag fattar ju jag me att han inte vet va han säger, men han sa det alla fall... tre gånger!! :)




Under dagen igår så va vi hem till mamma först så fick han plaska i en liten balja som hon har på gården och senare tog vi en promenad till pappa å tog oss ett topp i den stora poolen :) Jag är ju en badkruka jag å gick runt på tå där, haha. Men Neo han brydde sig då inte alls han, han hade jättekul! :) 26 grader va det i vattnet.
Junior kikade förbi och tog sig ett dopp åxå, å hade köpt me sig en liten gummibåt till Neo som han fick prova på :)

Här kommer massa bilder igen...



















Lovely day :)



RSS 2.0