Om Emil pratade skånska...

 

Goddagens.

Fortfarande inte bebis. Nu inne i v.39.

 

Igår va vi bjudna till svärmor och svärfar på mat. Så vi var dit å käkade och under tiden va mammi och åke förbi hemma och tänkte fika lite. Så typiskt. Så dom fick komma tebax sen på kvällen helt enkelt :) Så ja... igår umgicks vi lite me våra familjer... trevligt trevligt :) Tänkte att jag skulle försöka hälsa på papsen me familj ikväll åxå... känns som det va länge sen nu. Vill ju kika förbi innan magen försvinner åxå, hehe.

Just nu äre poliskontroll här utanför så jag vet inte om jag ska vänta... annars glömmer jag väl av att dom står där när jag ska hem igen å så åker jag dit. Å det har vi inte riktigt råd me. Som jag sagt förut så tycker jag det är tokintressant å sitta å glo när dom tar fast alla som kör för fort, haha. Skadeglädje eller vadå. Men va fasen man får ju skylla sig själv. Det fick ju jag me när jag åkte dit. Det är galet va många dom faktiskt tar när dom står här. Dock börjar häcken här utanför bli för hög så jag ser inte så bra längre haha... borde nog gå ut å klippa den lite :P

 

Tänkte bjuda på ett litet klipp från youtube idag... två små tjejer som är i postkodsmiljonären. Blir rätt drygt å lyssna på dom i början, men stå ut för det kommer en sån skön kommentar sen efter 4:18 minuter ungefär :P

 





Va tycker ni om mitt nya blogg utseende förresten? Kände att den andra började bli lite för somrig...


2 veckor


2 veckor kvar nu... ♥










IDOL 2010


Äntligen är IDOL igång igen... och igår va det ju då första fredagsfinalen. Alla är fasen riktigt bra i år... kommer bli tufft. Känns som vem som helst kan vinna :) Dock tycker jag att en av tjejerna har blivit lite för kaxig så jag har svårt för henne nu... ni vet säkert vem jag menar.


Hur som haver... den tjej och kille som JAG tyckte va bäst igår va dessa två :)

 

 










Städ UTAN hjälp


Hejsan Hoppsan!

Jag satte mig framför tvn precis jag å skulle glo på Biggest looser, men det va det då inget idag inte. Så jag får väl ta och blogga lite innan idol istället då så det blir av i alla fall :)

Idag har jag städat på altanen åxå. Låg å drog mig i sängen bra länge först... man vill lixom inte riktigt kliva upp därifrån nu för tiden känner jag. Skulle kunna ligga där hela dagarna... om det inte vore för att mage och rygg sa ifrån tillslut. Hur som haver så såg det ut som stryk på altanen åxå... saker precis överallt, så jag tog tag i det idag... fick lite ordning på det alla fall... eller va säger ni?

 

Före




Efter




Nu kan man ju alla fall gå igenom där utan att behöva kliva över alla saker å utan att behöva ha skor på sig för att "mattan" är så skitigt :P

Efter städningen så hamna jag i sängen igen... ovanligt. Så sov jag nån timme för jag blev så jäkla trött.
Sen tog jag äntligen tag i mig själv och åkte och hälsade på Sandra å Idun... å hundarna såklart :) Inte en dag för sent... eller jo det va det då vist det. Alles för sent... går alles för lång tid mellan gångerna. Köpte me mig kladdkaka och vaniljvisp så åkte jag dit å prata skit å mumsade. Alltid lika sköj å träffas. Ska bli bättring på detta nu... Igen, hehe :) Nu får vi skärpa oss på RIKTIGT gums :)

Nej... nu ska Tyra få lite mat, sen ska jag nog inta sängläge igen tror jag innan det är dax för IDOL sen.
Trevlig kväll!


Städ och målarhjälp


Gud jag är så dålig på att blogga så jag får ju skämmas. Vet inte hur 17 jag ska få in rutin på det... sitter jag vid datan på dagen så tänker jag "Äh, jag gör det ikväll" Men tror ni det blir av då... neeeee.

Jaja... hur som haver så har det sett ut som stryk här hemma ett tag nu. Vi har hantverkare här som river väggar och murar igen fönster och putsar upp väggar... allt detta i källaren. Problemet är bara att normalt sett så har vi alla verktyg å allt sånt där nere. Men nu när man inte gärna vill springa upp och ner då det är jäkligt skitigt och dammigt där nere så har allt lixom hamnat här uppe då Darlo och K har hållt på med lister och grejer och jag har hållt på och målat karmar. Så med andra ord så har det vart grejer precis överallt! Och det är nått som jag kan bli deppig av... att det är så trångt.

Igår höll jag på att måla fönsterkarmen på toaletten när jag fick mess av Josse som hade tråkigt och undrade om jag ville umgås. Så jag sa som det va att jag höll på att måla osv...  Så höll vi på å messa ett tag så tillslut fråga hon om hon inte kunne komma och hjälpa mig så kunne vi prata skit samtidigt. Så den underbara tjejen drog på sig skitkläderna med målarfärg på å kom hit å hjälpte mig att måla. Sen fick hon åxå panik på alla grejer som låg i hela vardagsrummet å köket å hallet å överallt så det börja klia i fingrarna på henne. Så vi började helt enkelt att samla alla verktyg på ETT stället. Å hon gick runt me dammsugaren och disktrasan å grejade. Sötnöten. Kommer hem till mig å städar sådär.
Hur som haver så fick vi fram två bord i vardagsrummet alla fall... eller ja... man såg helt enkelt bordsskivan på dom ;) Så det va rätt härligt måst jag då säga.
Slänger in två bilder när vi är i målartagen och tejpartagen.... dom är tagna me mobilen så dom är inte dom bästa, men det skiter jag då fullständigt i. Va ska allt vara perfekt för lixom :P








Tack så jätte jätte jätte mycke för hjälpen vännen!!!!! ♥




Ingen bebis än heller... 2 veckor kvar imorn... och jag bara väntar.
Igår tröck det på helt galet mycket hela dagen och min ena ljumske har blivit väldigt konstig, så man känner ju lixom att det håller på att hända nått... men mer än så verkar det ju inte bli :/



RSS 2.0