Dagens sötaste

 
Gokväll!
 
Nu jäklar har jag kommit igång me bloggandet här, hehe. Få se bara hur länge det håller i sig den här gången då :/
 
Jobbat idag... 14-20. Väldans mycket folk va det i farten... sålde nästan för dubbelt så mycket mot vad vi hade som mål. Så det va väldans trevligt :) Och så fick jag en sån söt komplimang också när jag stod i kassan... Det va en ca 4årig liten grabb som kom fram med sin mamma och skulle handla. Så tittade han på mig och viskade till mamman
 
"Titta va fin hon är på ögonen!"
 
Guud så sött det lät! "Då fick du en komplimang idag då" sa mamman och flinade :) Och ja... barn är väl ärliga sägs det ju så den tackar vi för :) Hade mintgrön och ljusblå ögonskugga ifall ni undrar... och det tyckte han va fint :)
Klädd i jeans va jag idag också, hehe...
 
 
Gudars va uttråkad och allvarlig jag såg ut på bilen, men äsch då.. det bjuder vi på. Ler så det räcker och blir över ute i butiken så man måste vila smilbanden lite när man har luch ;)
 
 
Sprang runt innan jag började och letade skor till lilleman också... dom han har är verkligen på gränsen nu och ibland när man sätter på honom dom så säger han "neee... bort den!" Och ja.... har väldigt svårt att tro att han kommer kunna ha dom ända tills det är dags för vinterskor, så jag va helt enkelt tvungen att hitta ett par nya åt honom. Kollade runt på rean men hittade inga... eller jo.. fanns mycket fina tygskor ala converse osv, men jag vill ha ett par riktiga stadiga när han springer runt hos dagmamma/dagpappa på dagarna så ett par såna här fick det helt enkelt bli. Samma modell som han har fast i annan färg.
 
 
Det va allt för idag då... dags för sängen igen :)
Natti
 
 

Alla årstiders packning

 
Hej svejs!
 
Idag regnar det ute igen... och åskar och blixtrar också för den delen.... men det verkar som det börjar spricka upp lite så vi får väl se då. Alltid lika kul att packa neos väska till dagmamma/dagpappa.
 
Regnjacka/byxor
Vanlig jacka
Stövlar/skor/sandaler
Linne
T-shirt x 2
Shorts x 2
Långärmat x 2
Långbyxor x 2
Strumpor x 2
Kepa/solhatt
Solkräm
 
Lär ju ha ombyte av allt och med den här sommaren så vet man ju inte nå om ett speciellt väder håller i sig en hel dag. Så ja... det blir till att packa ner alla möjliga sorters plagg så det finns att byta med om vädret ändras. :)
 
 
Tänkte ge er nästa uppdatering om vad som hänt sen sist...
Min fina vän Therese har fått en liten dotter vid namn Novalie ♥
Supersöt liten tös som är väldigt lik sin mamma tycker jag :) Och det roliga var att just namnet Novalie hade jag som förslag om vi hade fått en tjej... och det hade inte Therese någon aning om... så ja... lika smak av namn där :) Det som är synd är att dom bor i sthlm, men man får helt enkelt försöka åka ner oftare så man får träffa dom... och sen kommer dom upp en del nu under mammaledigheten också.. så det ska nog bli bra.
Men saknar henne... ♥
 
Här kommer en bild på mig och sessan sist vi var ner och hälsade på
 
 
♥♥♥
 
 
Nej nu ska jag ta och göra mig iordning för jobb... 14-20 idag igen... men tänkte försöka åka ner lite tidigare och kolla om jag kan hitta nå skor på rea åt Neo... hans börjar bli små och än är det ju inte dags för vinterskor :/
 
Ha en bra dag alla!
 
 
 

Visst börjar det bli mörkt... ?

 
Gokväll!!
 
Idag har solen lyst och värmt så in i bängen! Är egentligen min lediga dag också men jag jobbade extra idag eftersom det är semestertider. Började dock 14 så ja... halv tie la jag mig ute i solen å stekte. Man måste ju passa på dom få soltimmar man får den här sommaren. Blev en liten stund idag alla fall innan jag va tvungen å sminka på mig ansiktet inför jobbkvällen :)
 
Meeeen en sak som jag la märke till för nån dag sen bara.... herre jösses va mörkt det är på kvällarna nu helt plötsligt!! Tyckte det nyss va ljust ute i stort sett dygnet runt. Nu är klockan snart 23 och det är BÄCKSVART! Är läskigt hur fort det går tycker jag... å speciellt när det känns som en tecken på att sommaren faktiskt snart är över.... vilken somar då känner jag. Nej usch.... får försöka spara dom få örena som blir över på någe vis så man kan åka utomlands i vinter sen... kommer behöva det om det inte blir nå mer sommar.
 
Ett tråkigt inlägg blev det också, men det va i alla fall ett inlägg... inte illa pinkat :P
 
Nu väntar sängen igen... sweet dreams ♥
 
 
 

Ännu ett försök i bloggandet

 
Hej!
 
Herregudars nu va det länge sen jag va här inne å skrev.... Februari rent av... :/ Och omgjort va det också... får se om jag fattar något, hehe. Blev bara så sugen på att blogga igen när min kompis Sandra började hon med för hundrasjuttioelfte gången :) Förstår inte varför det ska vara så svårt alla hålla i det... är ju inte så att man behöver skriva en hel roman varje gång direkt :P Så nej... nu JÄKLAR! igen. hehe :)
 
Mycket har hänt sen i februari också... strax där efteråt i mars/april nångång så ramlade tex Neo in i en bildörr. Jag och J var och jobbade medans mamma va barnvakt. På plats när det hände var även brorsan och Karin. Neo stod helt enkelt breve en öppen bildörren... ramlade ner på rumpan så huvet for fram i nedrekanten på bildörren och det blev ett stort jack. Så dom for in till sjukhuset me lilleman där det trodde att det behövdes sys. Men efter att tillslut ha lyckats tejpa ihop det så lät dom det vara ett tag och tog sen beslutet att det nog kunde räcka med tejpen. Dock blev jag lite förbannad när jag efteråt fick höra att läkaren hade sagt att om det hade vart en tjej så hade han sytt på en gång för det är mycket känsligare med ärr och sånt då när dom blir stora. Men tack för den liksom!
Jaja... hur som haver så fick han ha tejpen på och vi lät den sitta på en vecka extra också för att det skulle läka så bra som möjligt. Men ja... så här såg han ut min älskade lilla skrutt ♥
 
 
 
Jag hade nog brutit ihop själv om jag var med på sjukhuset när det där skulle tejpas och man är tvungen att hålla fast honom. Så det va tur i oturen att jag var på jobbet. Åkte direkt när dom ringde, men när jag kom fram så kom mamma, bror och karin precis ut på parkeringen med min duktiga lilla grabb.
 
 
 
Ovan är från nån dag efter då det inte såg så trevligt ut genom "bandaget"
Nedan är från dagen efter det när vi har vart in och fått det utbytt. 
 
 
Ja herregud... lilla vännen.
Idag ser ärret ut som på bilden nedan och det har redan börjat blekna i nederkant. Men det är lixom Neo på något vis nu... det hör till honom :) Han är charmig i sitt ärr tycker jag... sötnosen :)
 
 
Ojdå.... det vart en lång uppdatering om bara en sak det, hehe... får väl göra ett försök att uppdatera om lite annat imorn då ;)
Nu väntar sängen.
 
Natti natt ♥
 
 
 
 

RSS 2.0