Köket under uppbyggnad

 

Nu har min karl redan kommit hem från P&L så nu kan jag ge er korten från huset ändå :)

 

Köks hörnan...



gud va man såg dåligt på en sån här liten bild.. men jaja, kan inte göra så mycket åt det, ni får komma och kolla live sen istället :)



Å sen har vi ju då våran härliga balkong...




Inte så pjåkig va ;)


Nej nu blire sängen. 2 inlägg idag får räcka tror jag :P
Natti



En dag på sjön


Idag har vi vart på sjön i stort sett hela dagen... alla fall mellan typ 12 och 20 :)  på ett ungefär...

Så man har ju gått å blitt lite röd då. Det är helt galet. Man tror inte att det tar så mycket men det gör ju det på sjön. Man känner sen när man ska klia sig på ryggen att det svider. Å då är det ju för sent. Menmen. Trevligt va det alla fall... va iväg till en ö och grillade med Stefan och Linda åxå. Neo han protesterade lite då och då. Men mest när han vart trött. Inte lätt att få honom att somna bara sådär när han ska sova middag. Brukar lägga han i vagnen då när man är hemma. Å ja.. det gick inte så bra å få han att somna rakt upp å ner i båten idag. Å inte hjälpte värmen till direkt. Så vi fick åka in till Ornäs gästhamn och ta ut vagnen å gå en vända. Efter 2 meter så sov han.
Hade kameran med i båten åxå men inte ett enda kort tog jag så tyvärr kan jag inte dela med mig av dagen :(

På vägen hem sen så stanna vi till vid vårt kommande hus och kollade in köket som har kommit på plats. En del av det alla fall. Det blir så fiiiiiiiiiiint!!! Junior tog kort, men har inte hunnit få dom så tyvärr får ni inte se dom heller nu... ska försöka lägga in dom imorn.

Herregud... kommer på mig själv med att sitta å gunga här i stolen... man har lixom känslan kvar från sjön när det gungar i stort sett hela tiden... det sitter kvar i kroppen. Haha. lite läskigt nästan :)


Å Fyy satan va varmt det är inne just nu.. är som en bastu... Neo har somnat, men under dom första 20 minutrarna vaknade han 3 gånger. Står på babyvakten att det är 29grader i sovrummet. Är nog lika på hela övervåningen. Va ut i garaget nyss å hämta fläkten så förhoppningsvis kan han sova lite bättre alla fall. Jag ska ju åxå försöka somna där inne strax... Hujja! Mannen i huset är på Peace & Love han. Å jag ångra mig så klart som vanligt att jag inte köpt biljett. Men det är när mannen är där som jag känner av det mest. Är väl då man tänker på det lixom, för då sitter man ju hemma själv medans han är där. Han lyckas ju få gratisband sådär i sista minuten han för att P&L vill låna grejer av han. Jaja... får se hur det blir nästa år då. Om mamman och Neo ska gå på lite festival för första gången i bådas liv :)




Bjussar på lite andra kort då när jag inte har något från dagen. Blir som vanligt på min prins :)

Nybadad och söt ♥

 








♥♥♥

 

 


Dop

 
Gokväll!

Idag har vi vart på dop för lilla Loe. Gårdagskvällen slutade med grillning hos Stefan och Linda och dagen idag började med att jag klädde på mig själv och Neo och brummade till kupolen för att vara där kl. 10.00 och handla dop present (dopet började 12.00) Parkerade bilden, lassade ur barnvagn och barn och sen kom jag på att det är ju för fasen SÖNDAG!!! Vilket betyder att kupolen öppnar 11.00! Inge irriterande alls. Så det va bara att åka hem igen då å sen åka dit ombytt och klar till kl. 11 istället å sen åka direkt till dopet efter det.

Jaja... det gick det med :)

 


Maja och Neo busar lite efter smörgåstårtan på dopet. Maja är förövrigt dagbarn hos Nettan som vi hoppas få in Neo hos till hösten. Plus att hon även är en av våra blivande grannar :)





Eftersom det va vi och sen Stina och Anders med barnen Maja och Astrid. Och så Jessika och Oskar med lilla Vallentin som kom från samma "gäng" (eller va man ska säga) på dopet, så bestämde vi oss för att inviga Anders och Stinas nybyggda altan med lite grillning senare på kvällen.
Det va supertrevligt det med. En bra och skön dag med andra ord. Vädret var ju toppen åxå!



Maja lär Neo och Vallentin lite vett och etikett :)





Vallentin bor åxå i samma lilla by som vi kommer flytta till... 2 gator bortanför oss om jag inte är ute å cyklar nu :) Kommer bli toppen där sen :)




Så så har våran dag sett ut alla fall. Lilleman har precis somnat å det är väl dags för morsan i familjen att åxå krypa till kojs.

Natti natt ♥



Midsommar 2011


Då va den över igen då... midsommarafton.

Vi åkte ut till Tyllsnäs vid 13 tiden för att lassa på allt på båten och ge oss iväg till Torsång. Sen åkte vi dit, gick runt en stund å satt å prata skit me Kia N å hennes karl i deras båt. Träffade på Tess åxå vilket va supertrevligt! Vid 18.30 tiden började vi knalla tilbaka till våran båt å körde vidare mot Tomnäs. Å då fick JAG köra. Tjoflöjt, hehe. Höll på att gå åt helvete på en gång när jag tröck ner gasen för mycket. Men det gick bra. Åt middag i Tomnäs å Neo va jättenöjd hela tiden, bortsett från en liten stund när han vart trött. Men sen va vaken me oss ända till 00.00 ungefär när vi gick å la oss i båten å sov :)

Här får ni lite bilder att kika på.


    

 



   

 



Min älsklingar!

Pappan i familjen rakade av sig håret i förrgår... å det tyckte mamman i familjen blev hur snyggt som helst! :)

ÄLSKAR ER ♥




   

 



   

 




Det va våran midsommar det.
Hoppas ni har haft det trevligt! :)


miDsommarafton!

Gokväll!

Jag kommer antagligen inte hinna blogga nått imorn eftersom det är miDsommar afton då och vi ska ut med båten. Så därför säger jag det redan nu..


Ha en supertrevlig miDsommar afton!! ♥

 

Lyssna och njut :)

 





"Ja ä själv ifrån Dalarna, Ja ä själv ifrån Dalarna.."


Nähäääää... dä menä du intäää :)

Haha så härlig gubbe... skrattar varje gång jag lyssnar på det :)



Klippet kommer från ett radioprogram där ordet är fritt... alltså där man får ringa in å prata om å säga va man vill typ, haha. Å ja... det va precis va den här gubben gjorde det :)


TREVLIG HELG PÅ ER!!


Premiärtur


Tjopp!

 

Igår va vi ute å åkte båt.. eller ja... i förrgår och igår. Premiärturen... och Neos allra första båttur :)

Det va supertrevligt och gick hur bra som helst!  Åkte från Tyllsnäs till båtklubben. Sen fick vi sällskap av Micke å Elsie med barn plus Niklas å Therese. Å så grilla vi allihop. Dom åkte tillbaka till Tyllsnäs sen dom, men vi stannade kvar och sov där. Alles ensamma :) Och Neo sov som en stock på natten. Så ja, det va lyckat. Å väldans trevligt att göra något me lilla familjen tycker jag ♥

 











Miss those days...



Idag har vart en dag då jag har tänkt tillbaka massa på tider som varit. På allt jag gjort... på alla härliga människor jag mött. Och just idag så tänkte jag väldigt mycket på en speciell person. En person som har varit som en syster för mig. En person som jag visste allt om, som visste allt om mig. Som man kunde prata med om precis vad som helst. En person som jag har upplevt så otroligt mycket med under ungefär 4 år.

Efter en flytt till sthlm och efter en graviditet så kom vi ifrån varann helt och hållet... vi hamnade i två helt olika städer, i två helt olika världar. Med två helt olika liv.
Men jag saknar verkligen den vänskap vi hade... I miss those days ♥




    


 

   

   

 









Feber och golvläggning

 

Imorse vaknade Neo vid 06.30 å grät å grät å grät. Å va kokhet. Så jag kollade febern å han låg strax över 38. Inte så mycket kanske, men normalt ligger han mellan 36 å 37 typ så då blir det ändå en del. Så ja... hittills idag har han vart lite hängig å inte alls sitt glada spralliga jag... vilket inte är så konstigt då. Han leker en stund men sen vill han till mamma, han sitter i gåstolen en liten stund, sen vill han till mamma. Osv osv. SÅ idag får min son helt enkelt all min uppmärksamhet.

Somnade nyss direkt när jag la han i vagnen så får väl se hur länge han sover.

Hjärtat mitt ♥

 










Pappan i huset är och lägger golv i nya huset idag. Han fick hjälp av en otroligt snäll kompis som verkar ställa upp i alla lägen. En sån kan han behöva min älskling så han slipper dra alla lass själv jämt.

Nej nu ska jag ta mig lite glass innan skrutten vaknar tror jag... å sen hänga lite tvätt om maskinen är klar.

Over and Out


What are words...


Tänkvärt...


 Livet kan ändras så fort

 







What are words

if you really don´t mean them
when you say them...

 


Nytt golv


Gokväll!!

Ja då har vi haft en visning på huset då... eller va man nu ska kalla det, hehe. Det tog en snabb oväntad rejäl vändning om man säger så. Vet inte om jag borde gå in på det ännu så jag berättar nog mer om det senare. Sålt är det i alla fall... eller ja. Kommer bli.. när allt är påskrivet å klart.

 

Imorn ska jag ta me mig svärfar å köpa golvet som vi ska ha på övervåningen i nya huset.. det måste nämnligen läggas senast på söndag för att snickarna ska kunna fortsätta. Detta fick vi veta i förrgår... jajjemen. Så ja. Golv ska inhandlas imorn... det blir en mörkbrunt golv på hela övervåningen. Superfint är det. Sen kommer vi nog köra med ett ljusare på bottenvåningen. Herregud... nu förstår man att det inte är så långt bort med en flytt :) Som jag längtar! :)

 


8 månader

 

Idag har min lilla skatt funnits i mitt liv i hela 8 månader.

 




♥♥♥

 

 


Blixtar och Dunder


JÄKLAR vilket åskväder det drog in över stan idag.

På förmiddagen va det nästan outhärdligt varmt ute.. man flöt bort. Va till barnens hus å köpte en solhatt åt Neo för å täcka lite mer i nacken å sen åkte vi hem till pappa en vända. Va fortfarande lika varmt när vi kom dit men dom jättemörka molnen närmade sig sakta men säkert. Sen satt vi å fika å satan va mörkt det blev ute efter ett tag när molnen tog över. Å så mullra det som bara den. Va riktigt läskigt. Tyra va hemma å sladdar till datornerna va i så jag skynda mig å fika klart å hann ut i bilen me mig å Neo innan regnet började ösa ner. Men det va precis. På vägen hem så blixtrade det å mullrade nå SJUKT mycket. Har nog aldrig vart me om såna rejäla blixtar och smällar. Backade in på gården för att komma så nära huset som möjligt me bakluckan. In å drog ur sladdarna medans Tyra stackarn kom uppspringande från källaren. Sen ut me henne i bilen å iväg. Vet ju alla fall att bilen är den säkraste platsen så ja... då satt jag hellre där me både hund å barn :) Åkte upp på faluvägen å herregud. ASMYCKE vatten på vägen så man fick åka toksakta för att inte få vattenplaning. Är ju inte varje dag det sprutar upp vatten när bilar åker på den stora vägen lixom. Ni vet sådär som när man åker igenom en stor vattenpöl å vattnet i stort sett "sprutar" ända upp på rutorna. Ja nej... det va heeelt galet.


Neo stackarn har massa värmeutslag på rygg å mage så jag går nästan och hoppas på dåligt väder i typ 2 dagar eller nått så dom får "läka". Finns ju ingen chans att återhämta sig i den här värmen. Är ju lika varmt inne åxå :/


Jaja.... imorn ska jag sjunga på ett dop å det blir dom hääär låtarna :)





Å sen en till låt som heter "Älskade barn" Hittar ingen version på orginalet, bara såna som sjungit den på dop, så ni får nöja er med texten. Låten är alla fall SUPERFIN!



Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg
Älskade barn

Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg
Älskade barn



The MakeUp studio

 

Idag har jag suttit på modell på MakeUp studion igen.... å här är resultatet av det :)

 












Orande så in i norden... å jäääättelånga fransar på det :) Tyvärr syns det inte lika bra på bilderna men det va supercoolt. Tycker alla fall jag :)





Strandad


Igår kväll hoppades jag faktiskt på att det skulle regna idag så man kunde få andas lite friskare luft. Å ja... det fick jag då äta upp med råge :)

Tog en promenad bort till Vicki å Thyra å hälsa på... så börja det bli så jäääääkla svart på himlen så jag tänkte att det va lika bra att vi gick hem innan det börja regna. Haha. Jojo. Km halvvägs. Påväg ner mot presenningsfabriken så bara öppna sig hela himlen! Sprand me vagnen å tog skydd under ett träd. Men där kändes det ju lixom inte sådär vidare tryggt att stå me tanke på hur det mullrade och blixtrade. Så jag fick helt enkelt välja. Bli blöt eller bli grillad av en blixt. Så ja... drog på regnskyddet över vagnen lite halvdant (fick inte till det) Å så la jag benen på ryggen å sprang. Herregud så det måste ha sett ut. Det va ju lixom inte LITE det regnade om man säger så. Tur att vi inte hade så långt kvar alla fall.




Tidigare på dagen sås va dom här å lyfte på båten på en trailer åxå... den kom levererad utan så ja... nu skulle den på trailern. Båten stod på gården och trailern på vägen, så så här fick det bli :)

















Tjusigt värre :)


Långpromenad


Besiktningen av huset idag gick KANON!!!! Kunde fasen inte ha gått bättre nästan :) 2 saker att anmärka på och dom sakerna viste vi redan om och hade redan börjat fixa :) Gud så otroligt skönt det var att höra :) Så ja... inget som kan dra ner priset vid försäljningen sen alla fall :)

 

Idag har det vart kanon väder. Tog mig en promenix hem till mamma på dagen... Neo i vagnen... å han va hur nöjd som helst precis hela vägen (45 minuter tog det). Va tänkt att vi skulle åka bil hem sen men vi gick hem åxå... va ju så skönt jue. Neo somnade redan innan vi gick från mamma å sen sov han hela vägen hem :)
Meeeeeen dock kliar det väldigt på min rygg just nu :/ Fast å andra sidan så är inte min brottarryggbränna lika markant längre så det får det vara värt :)





Så här skönt va det nån som hade det på vägen dit.... sitter å chillar lite :) Eller snarare halvligger :)





Projekt fixa huset inför besiktning och visning


Igår skrev jag ett jättelångt inlägg.. sen skulle jag lägga till en länk och gick in på fel ställe. När jag sen tröck på "bakåt" knappen så va inlägget bort. Då va man mindre nöjd kan jag säga. Å hade ingen som helst lust att sätta sig och skriva om alltihop.

 

Hur som haver... imorn kommer dom och besiktar huset. Så det har vart full rulle här hemma dom senaste dagarna. Jag har spacklat, skrapat, slipat, målat, fogat.. ja en jäkla massa. Idag va även bästa Josse här å hjälpte mig me målningen. Å tur va det för annars hade jag då aldrig hunnit. Men ja... nu är vi redo att ta hit besiktningsmännen :)

Om en vecka är det visning på huset åxå.... å idag kom TILL SALU skyltarna upp. Blev så himla verkligt på nå vis. Känns faktiskt lite sorgligt.

Här kan ni spana in våran lilla koja :)

http://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-barkargardet-borlange-kommun-faluvagen-64-1958175



Å så till vårat lilla troll då... han har börjat vända sig på mage jämt när han ska somna... vilket inte gillas så mycket av mamman i familjen. Springer ju å kollar stup i kvarten om han fortfarande andas. Vänder tillbaka han hela tiden, men tjopp så ligger han på mage igen. Aja... han ligger väl skönt då... eller nått.
Så här kan det se ut











Men ibland ligger han me huvet rakt ner i kudden åxå å hela platt på mage.... ja herregud... dom små liven :)




Håll tummarna för oss imorn nu :)


Fotografering


Idag har dom vart här från fastighetsförmedlingen och fotat huset :) Känns hur skumt som helst att vi ska sälja, men samtidigt så himla spännande!!! Är meningen att huset ska komma ut på nätet imorn, men det är ju röd dag då så vi får väl se. Men ja. KUL!!! :)

Har plockat å städat å röjt som en tok igår å idag innan dom kom... Höll på in i sista minuten. Men ja... det har nog aldrig vart så rent å städat å snygg här hemma som det är nu. Nu ska det hållas i... för om 2 veckor är det visning!!!

 

 


RSS 2.0