Dag 18


Usch.... sitter här å är irriterad just nu! Är tröttare än tröttast och måste fixa programmen till dopet.. å så funkar inte programmet jag ska fica i dom i på den här datan. Skulle kunna ställa mig upp å skrika just nu känns det som! Men ja... är väl bara å bita ihop... får fixa det på Darlos data imorn istället.

 

Trött är jag btw för att min lilla skatt inte direkt har haft en bra natt... inte dag heller för den delen. Vaknade 2 vändor i natt men åt typ ingenting å bara gnällde... sen ville han upp redan 06 imorse. Å då va inte jag så pigg på det om man säger så. PLUS att han bara gnällde hela tiden... det fortsatte under hela dagen ända tills han fick alvedon (andra dosen) vid 16 tiden. Så nu håller jag tummarna för en bättre natt i natt. Antagligen är det nån kombination av 6månaders sprutorna han fick igår och att det är tänder på g. Bara att hoppas på att han är sitt vanliga glada jag på söndag på dopet. Annars blir det mindre kul :/

 


Huset händer det massvis på... ni kan ju kika själva :)

 



Dag 18 på bygget :)


Känns bara bättre å bättre!



Det får nog avsluta det här inlägget för det är nog lika bra att jag går och sover ifall det blir en till jobbig natt.
Natti natt





Min lilla skatt


Jäklarns vilka härliga dagar det har vart. Vädret har ju varit helt kanon! Å det är bara April. Helt otroligt :)
I söndags va vi i stugan å åt lite påskmat å hade det trevligt. Neo fick sitta i en gunga för första gången åxå.. fast han va mest intresserad av själva repen som den hängde i han :P

 












gangster me morbrors kepa ♥

 

 

Idag har alla fönster kommit på plats i nya huset åxå... å imorn... imorn händer det grejer... då ska övervåningen upp!! Gud så spännande det ska bli!!

 

 


GLAD PÅSK


GLAD PÅSK!!!

Det kan väl va en bra inledning på dagens inlägg kanske :)

Har precis vart på ICA och handlat blöjor å där samlades allt folk vid lösgodiset kändes det som, hehe. Jag har inte ens köpt nått påskägg i år jag... inte fått nått heller för den delen. Jag vet inte men på nått vis känns det inte för mig som att det är påsk tror jag... har lixom inte ens orkat tänka tanken på att gå ut å fixa påskägg. Nej... på söndag blir det lite påskmiddag ute i stugan me familjen. Det får la räcka :) Neo fick en liten påskpresent av sin morfar med familj... 2 bodysar. Godiset får han då vackert vänta med :P


Idag blev det en liten tur till kupolen med Elina och lilla Loe. Och så Neo då förstås.... han får allting bara hänga på sin morsa han stackarn, hehe. Men det är väl lika bra att dra me han ut på shopping innan han blir stor nog att säga ifrån :P Skulle handla lite till dopet tänkte jag... nått han kan ha på sig efteråt... så han slipper böka i klänningen hela dagen, hehe. Hittade alla fall ett par superfina snickarbyxor. Tänkte slänga in en bild på dom men dom fanns vist inte me på HMs hemsida nå... å jag har inte tagit nå kort på dom så det får väl bli sen då. Dom är alla fall i tunnt typ... typ naturvita med jättesvaga beiga ränder och sömmar.
Ska skaffa nån body sen att ha under bara å sen nån fin kofta kanske som man kan ha över. (om man nu köper en kortärmad body dvs)


Efter det blidde det alla fall att åka till ICE och fortsätta måleriet av brädorna.... och samma sak kommer även fortsätta imorn. Tur att det inte är nå problem att få barnvakt alla fall. Annars hade det ställt till det lite om man skulle hinna måla klart allt.



Jaja... gud vilket intressant inlägg det här blev, menmen...

GLAD PÅSK på er allafall!!!! :)







Se där ja


Det är helt galet... på två dagar så har dom fixat detta :)

 




Börjar sakta men säkert sjunka in nu att vi faktiskt ska bo där sen :)




Idag har jag målat en massa plankor... det som ska vara runt fönstren osv... är inte så lite att måla det.. å då har vi bara målat en 3e del åxå. Jaja.. det är ju för nått bra alla fall :)



Dag 12


Dag 12

 




Detta kom upp idag alltihop :)



Lördag med Lindex


Hej hopp!

Igår sprang dagen fort förbi. Började med att jag tog me mig Neo ner på marknaden en vända i det underbara vädret. Mysigt att gå där och strosa... speciellt när jag va där när dom öppnade så det va så lite folk. Skönt. Köpte strumpor till Neo och två sjalar till mig själv. Det fick räcka :)


På kvällen va det dags för fest med jobbet. Först samlades vi hemma hos Josse å sen stod Bowling på schemat :) Å det gick väl som det brukar... varken eller... hehe. För min del då. Varken jättebra eller jättedåligt :) Men roligt va det!! Éfter det gick vi vidare till S1 för god mat. Och sen slutade kvällen på Bolanche för mig, Josse, Stjärna och Emma.

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder från kvällen.






















Hela gänget samlat :)





Med det säger jag gonatt för idag... imorn börjar dom resa huset!!!


6 månader


Idag blir min lilla tok 6 månader!

Det är helt galet va fort det går... man hinner knappt me med själv.

Men underbart är det... att se det lilla pyret utvecklas ♥





















♥♥♥



Bygget

 

Lite uppdatering om husbygget då kanske :)

 

Dag 5





Dag 6





Dag 7





På fredag kommer huuuuuuset! :))


Älskade mamma

 

Idag fyller min älskade mamma år... kan inte med ord beskriva hur mycket hon betyder för mig.

 

Den här är till dig mammi ♥

 

 





Älskar dig mer än du nånsin kan ana.





I made a wish...



I made a wish and you came true...





♥♥♥

 

 

 


Promenad i solen

 

GUD vilket underbart väder det va idag!!!

Tog me vagn och barn å åkte först ner till Lindex på stan... dock hade jag åkte ifrån det jag skulle ha me mig dit... dvs en lapp för att hämta ut en libero kartong. Suck... får ta en till tripp dit sen då halt enkelt. Efter det åkte jag hem till mammi å så tog vi en promenix till ICA och handlade. Så skönt att äntligen kunna vara ute utan att behöva pälsa på lilleman så jäkla mycket åxå. Ska försöka mig på en promenad varje dag det är fint ute alla fall. Är skönt att få lite luft... å så får Neo sova lite i vagnen åxå. Älskar den här årstiden när snön börjar smälta och solen skiner och det droppar från taken och fåglarna börjar kvittra.

 




♥♥♥

 

Sen på hemvägen så åkte vi självklart förbi tomten igen... blir att man tar den vägen varje gång nu när man är där och åker... är ju så kul att se hur långt dom kommer varje dag. Hur allt tar form lixom. Vi ska ju BO där sen!! :) Och ja... idag, efter 4 dagars arbete ser det ut såhär :)







Å me det säger jag gonatt ♥



Dag 2


Dag 2 på bygget...





Grus (sten) och L-stöd har anlänt :)



Villa Runskrift


Då va vi igång då!! Med projekt VILLA RUNSKRIFT :)

Idag har dom börjat gräva för grunden... känns helt sjukt att innan april är slut så kommer det stå ett hus där som man lär använda nyckel för att komma in i :) Är galet förväntansfull!

Kan väl inte säga så mycket mer direkt än så länge, men här har ni en bild på arbetet som har gjorts idag alla fall.

 




Kanske inte så intressant än så länge.. men snart så... där ska ju faktiskt vårat hus stå :)


Dop sånger

 

Bärjar dra ihop sig till dop... eller ja.. det är en månad kvar, men det går ju så fort :)

Å låtar ska det så klart sjungas... vad tror ni om dessa?

 

 













Det kan hända att det bara hinns med att ha 2 låtar.. antagligen blir det så... då blir det nog Kärleksvisan (sjungen av mig) och Count on me (sjungen av min bror) Vi får se... lär prata me prästen om det helt enkelt :)
Man behöver ju faktiskt inte ha nån psalm.. är ju ända ingen som sjunger me i dom... alla bara sitter och rör på munnarna :P Men ja...  jag gillar låtarna alla fall :)


Jobb = Piffning


Tjing!

Igår ryckte jag in och jobbade igen... klubbkväll va det... så öppet till 22.00.
Jag jobbade 18-22

Är så kul dom gångerna man faktiskt får piffa till sig lite... eller ja.. det får jag väl göra när jag vill, men tiden finns ju inte direkt för att piffa till sig varje dag när man ändå ska bli nersnorad... få lite kräka på sig.. å lite mat.. osv, hehe. Så när det är nått speciellt, som att jobba, då blir det extra roligt :) Å av nån anledning så va det flera som tyckte jag va fin i håret, som om jag kom direkt från frissan, hehe. Fast det beror nog på att man har uppsatt i stort sett varje dag för tiden :P Men som sagt... jobb betyder att man kan få vara lite fin :)

 

 





Idag har vi inte gjort direkt mycket... Neo är förkyld än... dock bra mycket bättre! Men vi skippade babysimmet idag... me hänsyn till dom andra barnen. Jag vaknade imorse me lite halsont... men nu är det mest näsan som är lite täppt. Får väl se vart det leder... förhoppningsvis ingenstans :) Tog me Neo till Ica Domnarvet en vända dock... bara för att hämta ut ett paket... så lite luft fick vi alla fall. Åkte förbi tomten åxå. Å ja.. nu ikväll så börjar dom gräva där! Så imorn ska jag ta å åka dit och ta ett litet kort så jag kan hålla er uppdaterade om hur det går :) Kom hem sen alla fall... slängde in en kladdkaka i ugnen och fick besök av Mattias och Johan. Trevligt trevligt. Å nu har dom precis åkt så jag ska väl ta å ta reda på disken. Så så intressant va det :)

Hojj!


RSS 2.0