Trollbogatan 3


Hejsan hoppsan!


Nu va det ett tag sen jag skrev igen... MEN det har sin anledning denna gång.. vi har ju FLYTTAT!!! Jajjemensan, för exakt en vecka sen så gick flyttlasset och sen dess har vi bott här i vårat nya fina hus på Trollbogatan :)
Det känns hur bra som helst... men man är självklart ivrig att få allt klart överallt i alla rum, med inredning osv. Men ja.. det får ta den tid det tar... vi behöver alla fall inte renovera nå mer!! :)
Det har gått jättebra med Neo åxå... han har sovit som en prins ända från första natten i sitt alles egna nya rum.. så inga oroligheter där inte :)



Igår kväll fick mamman i huset ledigt för att gå på hela huset (ett uteställe här i stan) med ett helt gäng andra tjejer. Å gud så skoj det var!!! Premiär efter sommaruppehållet och stället va näst intill fullsatt! Eller va man säger... det är ju inte så att man SITTER där inne direkt, men ja... ni förstår va jag menar :) Helt underbar kväll och jag ser redan fram emot nästa gång det blir av igen.  Å ja... Som vanligt måste jag tacka mamma och Åke som gjorde det möjligt och va nattvakter å min lilla prins då Junior hade fullt upp på jobbet. Tack ni är bäst!



Snart så...

 

Hej hopp!

Det börjar dra ihop sig... på söndag går flyttlasset! Jag tror inte att jag har fattat riktigt... eller rättare sagt, Jag HAR INTE fattat riktigt. Nästa vecka bor vi alltså på vår nya adress... Trollbogatan :)

Har ju dock det här huset kvar till den sista så man kommer väl flänga här å fixa det sista, men alla möbler körs iväg på söndag så då lär ju vi åxå flytta då, annars blire svårt, hehe. Det känns alla fall jättebra... tänk att bara kunna vara ett tag nu framöver... (tills det är dags för garagebygge). MAn har lixom glömt av hur det är att inte ha en massa måsten som ligger över en hela tiden. Det ska bli underbart... då kanske man kan få leva det riktiga livet... så som det är tänkt :)

 

En sak som jag dock kommer sakna är våra nyfunna grannar Ida å Tommy me lilla sonen Lucas. I tre år har vi bott här, men först nu när vi ska flytta så lär vi känna varann. Känns lite sorgligt på nå vis, men vi kommer fortfarande bo på gångavstånd så det känns alla fall bra :) Neo har ju en sån fin framtida vän i  Lucas åxå så vi ska nog se till att hålla kontakten ändå minsann :)  Å Jag å Ida lever ett sånt lika liv på nått sätt så ja... en ny vänskap värd att bygga på! ♥

 

 

Ne... mer än så blir det nog inte skrivet idag... jag har åkt på en jäkla hosta igen så nätterna är INTE roliga. Lika bra att lägga sig i tid så man hinner somna in å sova lite innan lilleman vaknar å är hungrig mellan 01 å 03 nångång :) Så ja... natti natt för idag.

Å sist men inte minst... GRATTIS älskade unge på 11månaders dagen! ♥

 

 


För evigt


Det finaste jag har














Jag ska alltid finnas där för dig, för att höra dig, hurra för dig, skratta eller gråta med dig, för att skydda dig med mitt liv. Och ibland tala om för dig, saker du inte vill höra. Jag kommer att älska dig för evigt. Ingen kommer någonsin att älska dig mer än jag, för jag är din mamma... ♥♥♥



Flyttdags

 

Hejsan hoppsan falleralleraaaaaa!!! :)

Har inte bloggat på ett tag nu pga att vårt internet har stängts av eftersom vi ska flytta. MEN idag lånade jag hem mammas dator tills på fredag så nu passar jag på! :)

Huset är färdigt för inflyttning! Slutbesiktningen är gjord! Så nu har dom väl 2 månader (tror jag det va) på sig att fixa det som ska fixas... men vi får flytta in ändå så ja.. idag började jag packa grejer å körde dit den första kartongen alla fall :) Å Darlo har vart där å satt upp lampor i hall å kök å över köks ön.... å så handlade han en ny hatthylla å skohylla å satt på plats åxå :) Vart hur bra som helst!! Nu ska jag bara hitta en lampa till Neos rum åxå... ska nog ta mig till falun imorn å kika där... vill lixom inte bara köpa en för att. Vill ju gilla den för dom kostar ju fasen en hel del. Menmen... jag letar vidare :)








Har precis suttit och läst om flygkraschen i Ryssland..... fy sjutton.

 R.I.P

Stefan Liv










RSS 2.0