Julen är påväg


Det börjar närma sig jul nu och allt vad det innebär.

Snön ligger vit utanför, granen är på plats och julklappar är inslagna... det är nästan så man börjar få lite julstämmning.... även fast jag inte riktigt fattar att det faktiskt är nu på lördag som det är julafton. Galet. Men härligt :) Ska bli så kul att se hur Neo kommer reagera också... antagligen kommer det går bra för än så länge har han då bara flinat åt tomtar. Mötte en på stan på julskyltningen å han flina han bara åt.. sen va vi på tomtevandring med dagbarn och dagmammor å då hade dom en tomte på slutet å tror ni inte att min lilla plutt sträckte armarna åt tomten.. han skulle till honom han, haha. Sötungen :)




Så ja... förhoppningsvis så lär han ju alla fall inte bli rädd för tomten på lördag :)




Måste ju bara bjuda på en bild så ni ser hur vitt vi faktiskt har det :) Detta är från vårt köksfönster :)
Håller alla tummar jag har nu för att det ska få ligga kvar över julafton... men som det ser ut nu så kommer det då att göra det :)



en liten julklapp


Halloj!

Är det bara jag eller känns det verkligen inte som att det är julafton nästa vecka?! Jag har då inte fattat det än alla fall... kanske är för att jag inte har vart ut på nån julklappshandel heller... jag inväntar lönen jag eftersom det blir min första riktiga lön efter mammaledigheten. Så ja... sen ska jag ut å trängas me resten av Borlänge sista veckan. För just nu är det lugnt på jobbet... det har inte alls kommit igång än me nån julrusch som man bara väntar på. Kanske är fler än jag som går å väntar på pengar helt enkelt. Jaja... har köpt lite till Neo alla fall och sen är några klappar beställda också, men ja... känns som det är bra mycket kvar på nå vis.

 

En liten klapp ligger alla fall å väntar på mig å pappan i familjen... för idag när jag hämta Neo hos dagmamman så väntade detta :)

 



Ett fint paket med texten:

God Jul mamma och pappa önskar Neo :)

Gissa om mamman i familjen är nyfiken nu, haha... men neeee det ska väntas till julafton med att öppna, såseså :) Å så den andra fina saken är Neos första egengjorda tomte :) Jajjemen... han har klämt dit att själv utom hatten. Så skägget sitter lite på sniskan å ögonen i lite olika höjd å näsan långt till höger å munnen under ena ögat. Men söt är den :)

 




Lillskrutten då, hihi  ♥


Vi se det snöööööööööar


Jäklarns va det har kommit snö då... fast det är blötsnö, men ändå :) Idag åkte den nyinköpta pulkan fram och Neo fick för första gången leka i snöööö :) Å herregud så han skratta när vi drog runt honom i pulkan... det va helt klart en favorit :)

 













Bollhav


oj nu va det nog väldans länge sen jag skrev nått igen tror jag :/

Tiden räcker lixom inte till... dom där få stunderna man inte har en son runt benen så är det så mycket annat som måste göras och fixas. Men ja... nu MÅSTE jag bara lägga in ett kort från i förrgår när vi va till leklandet i falun hela familjen :) Jag trodde att Neo skulle bli lite skraj i bollhavet, men neeedå, han älskade det!




Vårat lilla bus ♥

 


RSS 2.0