Babysim

 

Hej Hopp!

 

Tänkte försöka skriva lite igen då när lilleman somnat. Han är krasslig igen nu :( Hostig och snuvig. Som tur är har han ingen feber alla fall och är inge hängig utan är sitt vanliga jag trots hosta och rinnande näsa. Bara håller tummarna för att det inte kommer bli mer heller. Att det stannar med det.

 

I torsdags va vi till Öron Näsa Hals me honom för att kolla hans näsa... men det va inge som va galet. Men fy va det inte är roligt när man ska hålla fast honom. Jag fick hålla fast hans armar, Junior hans ben, och en sköterska hans huvud för dom skulle kolla öronen åxå... och så SPOLADE dom det ena örat. Fy va man känner sig hemsk när man håller fast honom när han ligger och skriker. Vill bara ta upp honom och krama honom. Va inte långt ifrån tårar för min del där kan jag säga... fy 17.

 

På fredagen sen va det dags för första delen i babysimmet. Jag satt på sidan ifall det skulle visa sig att han inte alls tyckte om det... så Junior va i vattnet me han. Men det gick då hur bra som helst det. Dom va så söta dom små :) Så nu på fredag är det väl tänkt att jag åxå ska va me och plaska lite då... :)

 







Å Junior har ju en kamera man kan ha i vattnet så förhoppningsvis blir det lite finare bilder framöver :)




Vad gäller det nya huset så börjar det grävas den här veckan... känns helt overkligt!! Innan April är slut kommer det lixom stå ett hus där!!!! Kan inte fatta det själv ens! :) Längtar som en tok tills den dagen allt är klart och vi får flytta in!! Å me tanke på hur fort tiden går så står det ju fasen inte på! :)


Nej nu ska jag försöka förbereda lite mat tills Darlo kommer hem från träningen.
Men ja.... jag skriver när jag skriver :)



Blocket it is!


Jag har letat å letat på blocket efter en vettig sulky till lilleman. Men dom har vart för dyra, eller så har det inte funnits några här i närheten helt enkelt. Men imorse kom Darlo upp å å visa en på mobilen som kommit in igår kväll å så ringde han på den å den fanns kvar!!! Så han drog å hämta den å jäklarns va mamman i huset vart glad :)) Har velat gå på kupolen me lilleman flera gången (i mer butiker än bara Lindex, hehe) men har dragit mig just för att jag vill ha en smidig vagn me mig då som är lätt och snabb att fälla upp och ihop å som Neo kan sitta i. För han vill inte gärna ligga ner nu för tiden. Så ja... när Darlo kom hem me vagnen så provsatt vi å me hjälp av ett sånt fejkat fårskinn eller va man säger så satt han hur bra som helst i vagnen.
Så ja.... en å en halv timme strosade vi runt på kupolen alla fall. Had fick en clown och en galge att leka me så då satt han där så nöjt så :) Å när han väl börja gnälla sen då va han hungrig. Så ja... summa summarum kan jag ju bara säga att jag ÄLSKAR den nya vagnen!! Å Tack Tack Tack Älskling för att du ringde å åkte å köpte den! :))










En glad skit testsitter den nya kärran :P




Fullt upp

 

Gokväll!

 

Vilken dag detta har vart... känns som man hunnit med hur mycket som helst.

Först skottade jag å Darlo av altanen bak där all snö och is hade rasat från taket... å medans vi gjorde det så kom Oskar, Jessika och lilla Valentin gående så dom kom in på en kaffe :) Sen direkt dom gått så åkte vi till Juniors föräldrar på lite mat. Va där till 14 typ, sen hem.... Darlo började fixa i köket (det som är kvar att göra) medans jag gjorde mig klar för sen vid 15.30 så åkte vi in till Falun för att fira Åke som fyllde år igår. Sen när vi precis kommit hem vid 18 tiden eller nått så ringer Mattias och frågar om han får komma förbi för han är ute och åker. Självklart får han la det :) Så då kom han in på en fika åxå.... sen vare matlagning å ja... nu sitter jag här. Hehe. Känns som vi gjort hur mycket som helst idag :)

Å det blir kanonbra i köket nu... så ett extra stort PLUS till min karl som har fixat me det!

 

Har förresten tänkt tipsa om en mascara i flera dagar nu. Köpte en ny sist jag va på jobbet å hälsa på....
One By One av Maybelline..
Tycker den är riktigt bra! Superlätt att måla med och den kladdar inte för fem öre. Separerar fint gör den åxå.  Nu är det väl olika för olika människor såklart, men JAG tycker den är kanon bra alla fall! Så är ni sugna på att testa en ny mascara. Testa den :)

Nu ska jag ta å bära in lilleman i sängen å hoppa i säng själv me för den delen.
Natti natt ♥



Happy Birthday!

 

Idag säger vi GRATTIS till ÅKE på födelsedagen!! :)

HURRA HURRA HURRA !!!












Det drar ihop sig...


Hejsan Hoppsan!

Neo har precis somnat så det är väl lika bra att passa på att skriva. Av nån anledning tycker han att han ska sova middag på förmiddan... när han nyss har sovit massa på natten lixom. Menmen, har får väl göra det då. Ändras säkert sen :) Vi är friska allihop nu alla fall... vet inte om jag har skrivit det förut, men så äre alla fall. Igår började dock Neo att hosta på natten. Å i natt hostade han jättemycket.. men ja.. det är BARA på natten. Så jag vet inte. Annars är han då hur pigg å glad som helst alla fall :) Har börjat äta riktigt bra nu åxå. Va å gjorde allergitest för att kolla om han nu är mjölkallergiker, men testet visade ingenting alls, så vi skulle testa ge han mjölk några dagar. Gav han varannan mjölkfri å varannan vanlig ersättning i en vecka men märkte ingen som helst skillnad så det är ju tokskönt!!! Å efter det när vi gav han gröt och puré igen så är han tokig i det :) Gapar som en galning, haha. Så det är åxå härligt. Nu ordnar det sig nog snart me maten.

Igår blev han 5 månader åxå lilla skrutten. Går så fort så man hänger inte med. Sista månaden har bara swischat förbi tycker jag... men det är kul åxå. Han är så medveten på ett helt annat vis nu... så MED lixom :)

Så här såg förmiddagsluren ut igår





♥♥♥





Det börjar dra ihop sig me husbygget åxå... helt galet!!! Plattan ska gjutas om bara en vecka typ och om 4 veckor kommer huset!!!! Går inte riktigt att fatta det, men gud så skoj det ska bli!!! Ska försöka följa upp me bilder då så ni får se hur det går för oss :)

Nästa vecka är det även meningen att vi ska börja på Babysim.... om vi nu får nån information. Tycker fortfarande att det är lite läskigt jag, men Darlo vill gå så jag får väl försöka offra mig.  Blir värst när dom ska ner under vattnet. Då kommer jag nog stå å blunda. Fy 17 :(


Jaja... nej, ska passa på att vila lite jag me medans han sover.. man vet aldrig hur nätterna ser ut. Men jag fick ju till ett litet inlägg alla fall då.

Howdy


Matmonster

 

Tjena jag äter mat me hela ansiktet jag :)

 










♥♥♥

 

 

 


Host Host Host

 

host host host... undrar när 17 den här influensan ska ge sig helt och hållet.  Lilleman har hosta och snuva kvar... å så är han alles egenkletad i ögonen när han vaknar. Är väl inte så konstigt efter att ha gnuggat sig vid näsan och sen vidare upp över ögonen. Får väl se när vi får bort allt :/ Man börjar känna igen han nu igen alla fall... flinar och har sig. Det enda är väl att han inte har nånb direkt aptit...  äter upp hälften av ersättningen om man tur. Desto godare tycker han att det är med puréerna just nu. Så han får väl äta sånt då. Huvudsaken är att han får i sig nått. Vore dock bra om han fick i sig lite vätska efteråt åxå. Jaja... jag jobbar på det :)

Vad gäller mig själv så är det åxå hostan som är kvar... den där jäkla hostan. Lika så för Junior me. Men ja.. huvudsaken är att lilleman mår bättre. För fy 17 :(

 

Idag har jag beställt inbjudningskorten till dopet åxå... får se när dom kommer då. Vännerna har vi bjudit in vid facebook... men släkten lär få riktiga kort... inte alla som har face jue :) Sen är det det där med dopklänning åxå. Ska kolla om våran gamla finns kvar... och även Juniors gamla. Men tror dock att dom är alles för små då vi va mycket yngre vid våra dop. Men ja... får kika på det. Annars lär det inhandlas.

Nu ska jag ta å plocka lite medans Neo sover i vagnen en vända. Man vet aldrig hur länge han sover.

Försökte lägga upp en ny header åxå.... tyckte det va dags me tanke på att jag va gravid på den andra, hehe. Å neo va bara en liten skrutt på en ultraljudsbild :P Får lägga ner lite mer tid på den sen... men nu är den då bytt i alla fall. Ska dock försöka få me familjen på ett hörn åxå.




Å by the way.... RIHANNA KOMMER TILL STHLM I NOVEMBER!!!!
Jag bara MÅSTE se henne. Jag å Sandra va ju dit sist å hade toktrevligt :) Så ja... favorit i repris hoppas jag. Hon är ju så bra jue!!!



over and out



RSS 2.0