Ensamtripp till IKEA?

 

Vad ska man hitta å idag då...


Vet inte va det är me mig.. eller jo det vet jag väl vist, jag är gravid. Men jag är så trött... lilla minsta jag gör så blir jag trött. Å det är inge kul nå. Vill va pigg och alert och känna för att hitta på saker. Fast jag ska inte klaga... så bra som jag har mått... är nog rätt lyckligt lottad. Så jag får se till att stå ut dom 2,5 månader som det är kvar :)


Idag skulle jag ha vart te kupolen en sväng me Sandra, men det blidde inte så. Så nu sitter jag här å vet då inte vad 18 jag ska göra... borde tvätta lite, men jag har ingen lust. Darlo åkte iväg imorse... är Pirates Of Runn idag å ikväll.... båtrally, tipspromenad, fest. Så ja... han blir ute i natt å kommer vl hem imorn eftermiddag kanske. Så jag å Tyra sitter här vi. Hade det vart sol å fint väder hade man ju kunnat åka till stugan eller nått alla fall å slappa utomhus. Menmen...


Gud vilket gnälligt inlägg, hehe. Förlåt för det. Nästan så jag funderar på å sätta mig i bilen å åka till IKEA, hehe. Men det är nog inte heller så smart å göra själv då jag inte ska lyfta så tungt osv... Annars hade jag nog fasen gjort det tror jag.

Jaja.. nej, om man alla fall ska klä på sig kanske å ta en prommis me Tyra så man får lite luft.

Slänger in ett klipp på en så sjukt fin och sorglig låt. Älskar den.






En tur till förlossningen


Åååå så va man dålig på å uppdatera igen då.
Vet inte hur jag ska lyckas bli bättre på det... måste hända nått varje dag helt enkelt så jag har nått att skriva om, hehe. Annars får jag göra som Tess säger... har jag inge å skriva om så får jag lägga in en bild bara. Det är ju alltid nått :)


Jaja... nu har jag alla fall nått att skriva om.


Igår runt 12 tiden så fick jag som mensvärk... satt i ett tag så gick det över. Sen kom det tillbaka efter en halvtimme igen å sen höll det på så där tre gånger till. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen efter som det är telefontid 8-10 på Barnmorskemottagningen. Å dom fråga massa så klart å så sa dom att jag tyckte jag skulle ringa till förlossningen. Öööö ok?
Så jag ringde dit då å fick prata me en läkare som fråga massa igen å frågade om jag hade känt att nå vatten hade gått. Men ghaaaaa... nej! Började bli lite smått nervös där kände jag, va fasen, jag är bara i V.28.
Hon tyckte alla fall att jag skulle komma in så dom fick kika. Ifall det va sammandragningar, för det ska man inte ha så tidigt. Så sagt å gjort... åkte in. Å blev kopplad till nån dator som mätte barnets hjärtljud och som även såg om jag hade nå sammandragningar. Å jodå... var 10e minut hade jag det! Siffrorna på skärmen bara drog iväg... En av dom kände jag av riktigt ordentligt... kändes som man hade en sån magtränare på magen som drar ihop allt lixom, hehe. Låg ett bra tag me den där apparaten alla fall innan dom kollade av papperen sen. Å eftersom jag hade sammandragningar så ville dom ju så klart undersöka om det hade hänt nått där nere åxå. Men där va det som det skulle som tur va! Så jag fick en bricanyltablett som skulle ta bort sammandragningarna eftersom man nu inte ska ha det så tidigt. Så jag fick ligga kvar där en timme till för att se om tabletten hjälpte å jodå... "mensvärken" gick över helt och hållet. Så jag kom väl hem vid 20 tiden igen sen. Kom in vid 15.30 typ.
Men GUD va gulliga dom va där! Nu vet man va man har för mottagande att vänta sig sen när det väl är dags alla fall.. plus hur det ser ut på förlossningsalen åxå (jag fick ligga i en sån) Å det är hur hemtrevligt som helst... väldigt varmt och inte alls dom här kalla sterila rummen som man föreställt sig. Så det känns jättebra!


Hoppas bara lillkillen stannar där inne ett TAG till i alla fall :)




Made in BRAGE


Tjolahopp Tjolahej!!

 

Idag har vart en rätt bra dag... eller ja... har vart glad alla fall :)

Klepp gräset ända tills bensinen tog slut... så det är lite kvar, men ändå :) Sen så skulle jag skjutsa morfar å Arnberg på fotboll så då tänkte jag att jag kunde passa på att träna under tiden. Sagt å gjort.. hoppade i träningskläderna å kände mig lika snygg som igår, haha :P Bedöm själva... sexy mama ska ner på gymmet :P






Tränade en timme å idag va det alla fall EN tjej till där :) Sen åkte jag hem å tog ut Tyra en vända å böt om för Arnbergs fruga Doris ville så gärna bjuda på kaffe efter matchen så jag tänkte att hon kan väl få göra det då :)

Hämtade upp dom på vallen å där stod dom å sålde supporter grejer så klart.. å så hänge den en liten hakklapp där. Så jag pekade på den för morfar å fråga om han sett den. Varpå han sken upp som en sol..

"-Va kosta den då?!"

Hehe... så jag gick å fråga. "Ja.... va vill du ge för den?" sa hon bakom bordet.
Ingen aning sa jag...

"Äh... får jag en 10a då"

Öööö hehe ja det ska nog gå bra det :) Å morfar blidde ju tokglad han såklart, så ja... en sån här liten sak ligger å väntar på lillkillen nu. Kommer bli gammelmorfars lilla kille det där :)






Katt bland hermeliner

 

Gokväll!

Ååå va glad jag blev efter förra inlägget... som vissa av er vet så skrev jag att ni gärna fick skriva en liten kommentar så jag fick veta vilka som faktiskt läser min blogg :) Och jag kan ju säga att av dom 8 som kommenterade så var det bara 3 som jag VISSTE kikade in här emellanåt eller varje dag. Så dom övriga 5 var en överraskning för mig. En supertrevlig sådan! Guud va glad jag blev! :) Känns roligare att skriva när man vet att det faktiskt är folk som läser... folk som är in och kikar.
Funderade ett tag på att lägga ner eftersom man nästan alltid har 0 kommentarer och då inte vet alls ifall man skriver bara för sig själv, hehe. Men ja... med minst 8 som läser alla fall så känns det ju superkul!! :) Och då är det några fler som jag VET är in åxå.
Så ja... nu blev jag motiverad att försöka uppdatera oftare åxå :) Tack alla ni!!
Å skriv gärna kommentarer om ni vill.... lovar att svara på dom :)



Idag har jag hur som haver hjälpt min karl lite med gokartbanan... eller ja... inte me själva banan, men jag hjälpte till lite att plasta av och hänga upp overaller alla fall. Sånt där som jag har erfarenhet av :P
Sen åkte jag hem å sov en vända... så jäkla trött. Å snurrig. Vet i 17 om mina järntabletter hjälper nått alls. Ökade ju dosen efter sista besöket på mvc då mitt värde sjunkit igen. Men ja... jag vet inte jag. Har tid igen om 2 veckor så vi får väl se då då.


Tog mig ner till Sva å gymmade lite alla fall... å ja.. där kom jag som en katt bland hermelinerna typ, hehe. Kände mig som jag va me i nån sån frågesport.... typ "Vem ska bort?" eller "Finn ett fel" haha.
Det va jag... som gick me magen i vädret... å så va det 9 karlar. Så ja... gissa vem som ska bort :P
Tänk att det alltid ska va så några tjejjer på gymmet... dom är på passen och killarna gymmar. Menmen... inte gör väl det mig nått... skulle nog se ännu knäppare ut om jag hoppade runt inne på nått pass med magen i vädret, haha :P


Har ingen passande bild att slänga in idag så jag slänger in en på Tyra från förra sommaren istället... Tycker hon har en sån fin ligg/sitt stil på det här kortet. Sötnosen :)





Vilka är ni?

 

MornMorn!


Semester å det reeeeegnar. Kunde väl inte ha väntat sig nått annat :(


Jaja.... i förrgår va vi Rhapsody in Rock me Stina å Anders... men herregud va värdelöst det va! Lillen sparka som en tok hela tiden dom sjöng å spela åxå så jag hoppas att det va en protest från han me, haha, så han inte tyckte det va bra :P Den enda som höll upp alltihop va LaGaylia. Hon har ju en sån enorm röst så det är helt otroligt! Men allt annat.... ja jag vet inte. Dom skulle ha slutat förra året när dom va på topp. Då va ju hela showen helt SJUKT bra istället!!! Nej... vi blev riktigt besvikna i år.  Slänger in en höjdpunkt från förra året istället... lyssna och njut! (Dock är klippet inte från spelningen i Dalhalla, men det va det enda jag hitta) Varenda låt karln sjöng så satt jag bara å gapa. Vilken pipa!!!




Igår fick jag för mig att jag skulle tvätta upp alla babykläder i 50/56 åxå. Man vet ju aldrig va som händer så jag kände att jag ville ha det klart... Å ja.. vi har ju fått ärva av kusin massvis plus att mamma köpt massa på loppis å jag me å så lite nytt. Så ja... två tvättställningar blev fulla! haha :) Undrar om lillplutten kommer hinna använda allt jag :) Men det gör han säkert... är väl en del som blir nerspytt antar jag :P Men ja... gud va mys det va å hänga upp allt, haha... så litet å pluttigt! Tar ju ingen plats alls jue! :) ♥


  



Tog ett litet kort igår åxå... bara för dig Tess, haha. Jag har ett ORANGET linne :P
Jag tokgillade färgen jag, haha, så jag va tvungen å köpa... Det är ju typ bara såna långa linnen man kan ha nu... för det måste täcka gylfen för det är det en gummisnodd som håller ihop, haha  :) Provade faktiskt ett par mammajeans åxå men va fasen... 499:- för ett par jeans jag ändå bara kommer ha i 3månader. Känns lite halv onödigt :/ Så ne... jag kör med gummisnodd jag tror jag :) Gummisnodd och långa överdelar :)






Förresten en sak till... jag har ingen aning om vilka som läser min blogg... vet väl om typ 2-3 pers alla fall, men det vore kul om alla som läser detta bara kan skriva en liten kommentar. Skriv ditt namn bara eller nått, hehe... skulle va kul å se vilka som faktiskt är in och läser. Så man vet vilka man skriver för :)

Snälla :)


V.27

 

Nu är jag i v.27

Så här står det om det:

 

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.


Vikt 1 kg.



Å såhär ser jag ut :P

 













Surprise <3

 

Tjing!

 

Sa ju i förra inlägget att ni skulle få veta igår va som gjorde min dag... fast det hanns inte me riktigt :) Så här kommer det istället. Kom hem från jobbet i torsdags kväll å började plocka fram mat osv när Darlo ropa från källaren å undra om jag hade kollat ut på baksidan.
Å jag fatta ju ingenting... va ska jag kolla ut där för? Klippt gräset hade jag redan gjort dagen innan så jag viste ju att det kunde inte va det han menade, haha. Så jag kollade ut å där på altanen så stod denna! :)











Jajjemen! Hade pratat lite om vagn dagarna innan men Darlo hade så full tupp me DC så vi skulle prata mer om det nästa vecka.. så jag va å hämta lite broschyrer på Barnens hus å så ringde jag på en på blocket som självklart va såld. Det va samma modell som på bilden... Crescent Classic.
På fredag morgon hade denna tydligen kommit in på blocket... så Darlo han drog till Säter å köpte den han. 2800:- ville hon ha för den men Darlo är ju en affärsman han så vid snabb affär fick han den för 2000:- Herregud det är ju ingenting för en vagn jue! :) Dom är ju svindyra om man ska köpa en ny. Sa det från början att en vagn kan jag köpa begagnad bara jag får köpa en ny bilbarnstol. För där är det så mycket säkerhet som spelar in. Å ja... nu har vi både bilbarnstol och vagn :) Å lätt å smidig är den åxå.. ska bara tvätta upp "klädseln" lite.

GUD va glad jag blev! Satt me ett leende på läpparna hela kvällen sen! Älskar såna där spontana överraskningar som man verkligen inte förväntar sig över huvudtaget!

ÄLSKAR DIG ÄLSKLING!!!

Så nu står vagnen på altanen och väntar på våran lilla plutt. Helt ofattbart <3


Grattis Älskling!


Idag fyller min underbara underbara år...


GRATTIS ÄLSKLING


Jag Älskar Dig så otroligt mycket! ♥







 Forever and ever...


 

 

 

 

Och trots att det var HANS dag idag så gjorde han MIN dag.

Varför? Det får ni veta imorn :) För det här inlägget är HANS :)

 

 


101

Gomorrooooon!

Igår va jag till MVC igen... mätte magen och tog prover :) Å lillskrutten fick då i sig bra me mat alla fall för han låg precis över medelkurvan. Så det är ju bra det. Frågade om han va jättestor när han låg över kurvan, men det va han då inte, hehe. Man vet ju inte.. å är tillräckligt rädd för förlossningen som det är... skulle man få veta att man har en stor klump där inne så lär det ju inte kännas bättre om man säger så.
Järnvärdet hade vi ju förhoppningar på eftersom jag ätit järntabletter sen sist... det var då det hade rasat ner till 103 och det va riktigt lågt. (ska ligga på 120 typ) Kan ni gissa va det låg på igår då..... 101 !!!!!!!! Hur i hela friden är det möjligt?!! Jaja.. jag är ju pigg alla fall så så länge jag va det så va det då bra sa hon... skulle öka dosen till två tabletter om dagen nu å har det inte gått upp om en månad när jag ska på nästa besök så skulle vi se va vi skulle göra då.  Annars ser allt tipp topp ut alla fall så det känns kanoners :)


Efteråt åkte jag ut till ICE.... Darlo håller på å fixar en gocart bana... så jag fick provköra lite igår.. å satan i gatan va kul det va, haha :) Man blir ju som en liten unge igen jue :) Å vet ni va han har gjort sötnöten... han har beställt en gocartdräkt i storlek 68 till våran lilla parvel :)

Here it is :)





Är den inte söt så säg :) Förstå va roligt dom ska ha sen ;)

Slänger in en bild på svärfar som tar en tur åxå...



Ööön ööööööööön :)




Idag blir till å försöka tvätta Tyra.. sen ska jag till Heidi på lite "kalas" Å i eftermiddag åker vi ut me båten igen å ligger kvar tills imorn... gud va skönt det ska bli.

Trevlig helg alla!


Båtliv & Bilbarnstol

Nu är det fasen inte långt kvar till semestern...  4 dagar till på jobbet den här veckan, och 3 nästa vecka.. sen så... sen blir det sommar på riktigt :)

Fast i helgen va det faktiskt riktigt härligt åxå. Åkte ut me båten på fredag eftermiddag å sov kvar tills på lördag. Å på lördagen va vi ute hela dagen på sjön å kom inte hem förän på kvällen. Gud va härligt det är å bara vara där ute... inte tänka på alla måsten som finns här hemma. Å det va riktigt härligt å sova över i båten åxå. Har dock lite svårt för att lära känna massa nya människor på samma gång... drar mig lätt undan. Är skillnad om man har nån kompis me sig som inte heller känner nån osv.. men ja... man får försöka göra det bästa av situationen.. å jag va faktiskt rätt duktig alla fall. Badade till å me... å det brukar jag INTE vilja göra på såna där ställen me massa annat folk.. speciellt inte när man är den badkrukan man är. Vist jag drog mig undan en hel del å va själv i båten osv... men det blir bättre... efter några gånger så kommer jag åxå sitta med in på småtimmarna och skämta och skratta... Måste bara jobba lite me mig själv först.. ett steg i taget :)

Men som sagt.. det va lyckat trots det.. Det va mysigt å komma bort hemifrån en sväng.. om så bara för en natt.

Här är lite bilder åxå...


           




Jobbat idag 8-17. Å precis i timing till min lunch så ringer dom från Barnens hus å berättar att våran bilbarnstol har kommit :) Wiiiho... så jag for dit efter jobbet å betalade ut mig, hehe. Gud va skumt det kändes... man fick den ju lixom inte i en kartong heller så gick å bar på den som den var... går inte att förstå att om 4 månader så kommer våran lilla son att sitta i den. Det är ju helt sjukt! :) Om allt går som det ska vill säga... Men ja.. det går verkligen inte att fatta det. Min son. Herregud! :)

Sandra å Idun va in å hälsa på på jobbet idag åxå... ÅÅåå va glad jag blev när jag såg dom kika fram framför kassan! :) Gjorde några små glädjeskutt, haha :P Vi ses ju så sällan ju så det är så kul när man väl ses... måste bättra oss igen. Men ja.. snart är ju jag åxå hemma å strosar så då ska vi väl kunna ha tid att träffas tycker jag :)

Slänger in en bild på den finfina bilbarnstolen åxå :)

 
Ser lite tråkig och dassig ut på bilden (tog den från en hemsida) men jag tokgillar den alla fall! Mycke finare i verkligheten :) Får ta en ny bild sen när lillen sitter i den :)


NU ska jag göra mig klar för sängen tror jag... ännu en jobb dag väntar imorn.
Sweet dreams!


RSS 2.0