En liten sista minuten

 
Hej hopp!
 
Insåg precis att jag inte ens nämnt här att vi bokade en sista minuten resa... All inclusive till Turkiet :)
Så ja... dit har vi vart och vänt, haha. Kände att vi ville passa på att åka innan Neo fyller 2... då det är gratis för honom fram tills den dagen. Så så gjorde vi. Vi åkte till ett ställe som heter Bodrum... ett av dom nya turistställena i Turkiet. Och vi hade det hur bra som helst! Tokvarmt varenda dag och jag såg inte ett endaste litet moln på himlen på hela veckan! Vi bodde så gott som i badkläderna, hehe :)
 
Flygresan gick superbra... kan säga att jag va nervös för den innan... hur det skulle gå med Neo. Men han skötte sig galant... å vi fick så jäkla mycket beröm efteråt av medpassagerare att han hade vart så duktig... dom hade aldrig vart me om nått liknande osv. Då kan jag säga att man kände sig som en stolt mamma ♥
 
Så ja..... summa sumarum så hade vi en kanonbra, supervarm och skön vecka i Turkiet! :)
Vi landade på svensk mark igen igår... och fy fasen va kallt det är.. usch.
 
Jaja... det va väl det jag ville berätta.... Bildbomb från resan kommer inom kort :)
 
 
Gooooonatt.

"Hej Neo!"

 
Tjopp!
 
Nu va det ett tag sen igen... illa illa.
Men det har vart lite fullt upp... vi har bla öst ut en massa jord på gården, krattat och sått gräs. Vet inte om jag skrev det sist, men det har vi alla fall gjort.... och idag på kvällskvisten gick jag runt och krattade och luckrade upp så jag fick blåsor i händerna. Dagarna efter att allt va klart så regnade det nämligen en massa, vilket gjorde att det vart väldans gropigt och buckligt på vissa ställen. Men ja. Jämnade ut lite av det idag i alla fall... så nu är det åtminstone bättre :)
 
Sen har vi gått och bokat en sista minuten resa också... så om 1,5 vecka åker vi iväg till Turkiet en vecka och har det gött. Va ner och hämta passen idag å dom vart så bra så. Lillemans blev jättefint :) Dom va då proffs på det där... Neo fick sitta på en stol sen gav hon mig en leksaks telefon att hålla över den blåa ringen där kameran satt. Så fort jag satte dit den började Neo resa på sig och skulle ha den, men då hade hon minsann redan hunnit knäppt, hehe. Så det vart kanon bra :) Och eftersom mitt pass gick ut i januari och J:s går ut innan vi kommer hem (tror jag) så vi fick vi väl lov att skaffa nya till oss också då, hehe.
Ska bli väldans skönt att komma iväg... hoppas bara att flygresan med lilleman kommer gå bra :/
Liiite smått nervös är jag allt.
 
 
 
Slänger in lite kort som avslutning här...
 
Så här stor blev lilleman att se ut när jag klepp håret på han.
 
 
Så här söt är han i sin nya Nicke Nyfiken mössa :P
So Serious
 
 
Å här tyckte han att han skulle bada.
"Neo bada!" sa han och såg överlycklig ut när jag kom ut på altanen ;) Sötkorven, hehe
 
 
Å idag när jag höll å kratta på baksidan så va Junior på altanen och plockade och neo lekte inne och på altanen. Först satt han på altanen å lekte tittut me mig... sen gick han in å sen helt plötsligt tycker jag att jag hör honom ute. Då kommer ungen trippandes i strumporna på sidan av huset å säger glatt "Hej Neo, hej Neo!"
Han har alltså öppnat dörren och gått ut själv han. Herregud. Tur att han bara ville gå bak till mig då... men fy sjutton... Nu blir det till att låsa dörren varje gång man kommer hem.
Söt va han alla fall när han kom gåendes där, men ja.... bra va det inte :/
 
 
Kan avsluta med en bild på ena halvan av acc väggen på jobbet som jag gjorde om idag. Så ni ser att jag gör nån nytta på dagarna, hehe :P
 
 
 
Sov så gott!
Natti
 
 
 
 

RSS 2.0