Peace & Love

Peace & Love är i stan.. å jodå det märks.
På jobbet är det full rulle och det är faktiskt roligt, men det är INTE lika roligt när man slutar och ska ta sig hem... Vet inte hur många gånger jag svor på vägen hem idag, hehe... bilar som åker hur som helst å inte blinkar å folk som går överallt å skiter blanka fan i att det kommer en bil som ska fram. Tror jag ska ta en omväg hem imorn.


Jaja.. tänkte jag skulle lägga upp nå bilder från midsommar som faktiskt blidde lyckad i år :) Men Darlo har dom på kameran å dom har inte kommit in på datan än så det får väl bli i ett annat inlägg då.
Jag å Josse åkte alla fall till Tomnäs å åt lunch, sen åkte vi till Torsång å gick en vända å sen ut till Tron och åt middag me Emma å Jonas + hans kompisar me respektive. Å där va det så mycket knott så jag fick panik.. eller ja.. inte bara jag. Va en rätt rolig syn kan jag tänka mig när man satt å försökte äta me en tröja virad runt huvet så bara ögonen syndes å så flaxa man runt me armarna för man fick panik av knotten. Ja herregud. Åkte tebax till Tomnäs på kvällen sen å sen åkte jag därifrån me min karl vid 01.30 typ. Så ja.. inga tårar detta år.. bara glada miner :) Om man bortser från knotten då.




Har vart på mvc igen åxå igår å kolla blodtryck först. Sen säger barnmorskan:


"Å så vill jag lyssna lite på Junior åxå"


Ööööö what? Både jag å Darlo ser ut som frågetecken. Tänkte att va fasen ska hon lyssna på han för? Vad har det me saken att göra lixom.  Fast då mena hon visst lilla junior i magen. Haha :)
Å allt ser ut å låter precis som det ska så det va skönt att höra :)


Köpte en liten pyamas idag åt lillgrabben åxå. ( Lindex såklart :) ) Tycker den är mysig jag.



Så ja.. ännu ett plagg att lägga till högen, hihi :)


Grattis då Vickan

Tjolahopp!

Min bil, min bil... ååååå va jag älskar min biiil. INTE ALLS NÅNSTANS!!!

Snacka om en riktig krångelpelle... igår va jag hos mamma å Åke en vända å sen åkte jag hem till mammi (huset) å spelade lite.. å när jag skulle åka därifrån sen så lät bilen som en jäkla racerbil.

Va väl bara å åka hem så klart.. sen kolla Darlo under å tjoflöjt... avgasröret va helt AV... IGEN! Jag blir galen! Så idag dönade jag in till Falun me den så ska Åkes kompis svetsa lite. Blir cykel till jobbet imorn då.. bara hoppas på att smhi å alla har rätt så det blir sol imorn. Annars blir det mindre kul.


I förrgår kväll... så åkte jag till prostgården i tuna där dagbarnvårdarna hade avslutning me barnen... Mamma å Pappa jobbar ju som det båda två så ja. Å så skulle brorsan å spring spela gitarr å sjunga lite så jag tänkte att äh... jag åker dit :) Å fint väder va det ju åxå.. så jäkla härligt å sitta i gräset under solen å lyssna på superfin sång å gitarrspel. Tycker det är så jäkla underbart. Just därför måste jag fasen ta tag i å lära mig spela gitarr jag me sen... får göra det när jag är mamma ledig sen när lillen ligger å sover eller nått. Så kanske man kan spela lite tills nästa sommar :) Gud så mys!






Igår va det ju bröllopsdags åxå.. å jag gjorde väl som så många andra och satt å kikade framför tvn :) Dock inte på HELA kalaset. Men själva kyrkdelen alla fall :) Å ja... tänk Daniels familj... komma på ett sånt där extremt stort bröllop för sin son... få stå å ta kort med alla dessa kungligheter. Det måste ju kännas som dom har hamnat i nån overklig fantasivärd eller nått. Från Ockelbo till det där lixom. Så jäkla härligt tycker jag! :) Gud vilken känsla! :)
Men herregud såg ni förresten på festkonserten som va dagen innan eller när den va... när barnen sjöng på slutet.. Ååååå va jag grina när dom två söta gick fram till Victoria och Daniel å såg dom i ögonen och sjöng.. Gud va gulligt det va!


...........................................


Å ja.. tjockis har jag blitt åxå... nu har jag gått upp 8 kilo minsann :) 22 veckor har jag gått nu.. det är ju helt galet! Känns som ju som det va nyss man gjorde testet. Snart så är han här lillkillen.. innan man vet ordet av :)



Den tomma toarullen

 

Gokväll!

Imorse hadejag kul på jobbet, haha... Hade först morgonmöte å sen när vi va klara så berätta Kia att man kan höra bebisens hjärtslag om man håller en tom toarulle mot magen. Har ju lite svårt för att tro på det jag men då skulle hon visa, haha. Så jag la mig på soffan me magen i vädret å så satt hon sitt öra mot ena ändan av toarullen å me min mage i den andra. Å så skulle jag va helt tyst. Haha ja det va ju jäklarns lätt det. Haha... Börja ju skratta varje gång jag kolla ner å såg henne sitta där koncentrerat och lyssna på min mage genom en tom toarulle, haha :P Inte hörde hon nått heller... bara massa annat bubbel, haha :)
Ja herregud.. roligt va det alla fall :)


Igår började vi me sovrummet åxå förresten.. det sista VIKTIGA projektet innan bebis får komma ut :) Så jag tömde allt utom sängarna som vi ställde på varann så länge.. å sen revs det lite tapet å så satt Darlo upp gipsskivor på väggarna... så jäkla mycke smidigare än att behöva riva alla lager tapet som sitter löst... spackla... "grunda" för att det ska fastna, slipa spacklet, måla, måla, måla, måla. Nej.. går mycket snabbare på detta viset... slippa massa underarbete. Nu är det Darlo som sätter upp gipset så jag ska väl inte klaga, men ja.. det går helt enkelt mycket snabbare och är då inte lika drygt i alla fall. Det tror jag han instämmer om :)
Så ja... här kommer lite pix på hur det ser ut just nu där inne... så får ni se sen när det blir klart.



     




Nu lär jag nog ta mig nån kiwi tror jag.. blev då så väldans sugen på det så :P


Förlåt för att jag har storkel 34!!!


Jag blir galen!

Den här veckan har min jeanskjol som var bra förra veckan blivit alles för tight att knäppa... den trycker på som fasen. Så jag tänkte att jag skulle försöka köpa mig nån mamma kjol kanske... eller några mamma byxor... eller en mamma top... eller vad 17 som helst med plats för magen.
Men det är ju helt omöjligt!

Va in på HM idag.. å vist det fanns nån snygg kjol.. men från strolek 36 (S) Jag kan inte ha det. Jag behöver 34 (XS). Det enda som fanns i min storlek va någon blommig blus ala farmor modell typ. Varför har dom inte nå tuffare mammakläder för oss unga mammor?? Eller får man inte vara lite tuffare klädd då längre??

Så har jag suttit å letat på nätet nu å vist där kan man alla fall hitta lite roligare plagg men från storlek SMALL!!!!! Allt börjar från 36 eller S hela tiden.
Är det bara jag som är en 34a och är gravid eller vad är detta? Ska man inte kunna ha nå mammakläder dÅ???
La bud på nått på Tradera för det va det enda som fanns.

Nån som har nått tips?? Nån som vet vart man kan få tag på nå mammakläder till mig??






Jaja... jobbat idag ialf å det va trevligt.. jäklarns va jag kände att jag gick in för att hjälpa kunder idag, hehe. Å nöjda blev dom. Det är då det är roligt att ha det jobb man har.. när man får nöjda och glada kunder som verkligen uppskattar det man gör :)

Darlo är ute på sjön nu han me Micke å Kabel... har fiskat å haft sig å tydligen tagit årets första dopp!!! Galenpannan! Det är ju kallt som fasen ute idag jue... eller ja... kallt i alla fall.. å muet å grått.. å då BADAR karln! hehe. Ja va ska man säga :P Får väl se om han kommer hem snorig å förkyld imorn.

Nej nu ska jag slänga i mig lite jordgubbar me mjölk tror jag.. få se om dom kan få mig på lite bättre humör än vad websidorna med mammakläder kan, hehe.

Puss på er!


Tell that someone that you love....


Igår fick jag ett sms av Darlo som tyckte att jag skulle fixa mysväll. Så jag åkte och handlade lite och så grillade vi och kollade på tv. Det låter väl inte så märkvärdigt kanske ni tycker. Men efter typ en hel vecka där han suttit och jobbat varje kväll och vi i stort sett inte fått någon tid alls tillsammans så betydde det så sjukt mycket för mig att han lade arbetetet åt sidan igår och tog sig tid att bara vara.
Bara vara med mig.


Det behövs så lite för att jag göra nån som mig lycklig. För att förgylla min dag.
Och det gjorde min älskling igår.



Jag älskar dig älskling!
Och jag hoppas att du vet det... ♥

 

 

 


Vett och Etikett

Gokväll!

 

Jobbat idag... va på topphumör när jag kom till jobbet idag måste jag säga... vet inte varför, men så va det i alla fall :) Å inte bara när jag kom dit heller.. det har typ hållt i sig hela dagen :) Såna dagar tycker vi om!

Nått jag däremot INTE tycker om är när man får ta reda på efter kunder i provrummen... såna kunder som bara hoppar ur ett par jeans på golvet typ och låter dom ligga där... eller dom som drar av sig en tröja så det blir ut å och in å sen slänger den på golvet. Varför gör man en sån grej? Vet inte om jag är knäpp som inte begriper det, men ja.. då får jag la vara det då, hehe. Men NÅN form av vett och etikett lär det finnas tycker man.

 

Stängde me Martina idag å när vi kom ut så står Heidi å smyger bakom min bil, hehe. :) Så vi stod å prata i 20 minuter eller nått innan jag begav mig hemmåt. Sen blev det till att slänga ihop lite pannkakssmet för jag orka inte ställa mig å göra nå avancerat. Så ja... pannkaka blidde det.. å en låda tills imorn åxå :)


Guuud vilket intressant inlägg :P


The Ultrasound!

Halloj!

I fredags va vi på det superefterlängtade Ultraljudet!! Å gud va häftigt det va! Det är ju verkligen helt otroligt att man kan se den lilla krabaten inne i magen. Man blir ju alles rörd :)

Den första bilden hon fick upp så låg han med armen uppsträckt och rörde på den, såg ut som han vinkade till oss. Å det va precis va sköterskan sa åxå. "Nu vinkar han" hehe :) Så jäkla sött! Å ja...  nu kanske ni reflekterade över att jag skrev HAN. Men det är nämligen så att det är en liten kille där inne :) Vi frågade om det syndes och då visade hon själva könsdelen å det va hur tydligt som helst. Och när jag frågade henne hur pass säkert det va så sa hon 99,99 % Dom får väl aldrig säga 100%

Men ja... vi väntar en liten prins och än så länge är han det sötaste jag sett ♥
Här har ni honom







Så ALLA har haft rätt, hehe. Alla har trott att det va en kille. Inte en enda som sagt tjej. Och en sak till som typ alla har haft rätt på. Jag har gått längre än väntat :) Alla har sagt det är två där inne eller att jag gått längre. Och jajjemen... 2 veckor lade hon på :) Så vipps så va man i v.20. Vilket även betyder HALVVÄGS!!!
Nya datumet är den 23e oktober. Å det känns inte alls långt bort :)

Herregud jag ska bli mamma!!


3 år

Idag firar jag å Darlo 3 år tillsammans.

Känns som att tiden har gått hur fort som helst... å det känns som vi har vart tillsammans och även kännt varann hur länge som helst. Men ja... 3 år är 3 år :)



Dagen började med huvudvärk å väldigt mycket snurr i skallen (yr) så jag tog det väldigt lugnt. Sen tog jag en promenix me Tyra... fick för mig att jag skulle gå hem till mamma... å jag kom halvvägs alla fall... till slutet av barberget, men då flåsa Tyra stackarn så mycket av värmen så jag vände. Å lagomt till vi kom hem igen så fick jag ett mess av Sandra som undra om jag ville me till deras sommarstuga. Å det tackade jag inte nej till :) Slängde i mig en matlåda å sen drog vi iväg :) Hur trevligt som helst!

Sen hem å handla mat till kvällen, blidde grillat... fläskkarré å nån rotfruktsblandning man gör i ugn å så tzatsiki å sallad till det. Å så vitlöksbrödet såklart. Mumma! Å till efterrätt blidde det glass me jordgubbar :) Så så firade vi våra 3 år, hehe :) Och som avslutning på firandet så blir det ju ultraljud imorn 11.00. Då ska vi för första gången få se vårat lilla mirakel. Jag hoppas bara att allt är som det ska nu med den lille.


Älskar dig älskling!




Forever and ever ♥


Våran lilla piggelin :)

Imorse ringde jag till mvc och fick tid för att kolla mina värden igen eftersom jag blivit så yr å svimfärdig. Så jag åkte dit till 14.00 å dom kollade precis allting. Å allt var bra förutom blodvärdet som va åt skogen typ. Man ska ju ligga på 120 ungefär. Vid inskrivningen låg jag på 116. Nu hade det rasat till 103! Så ja.. det va inte så konsigt att jag blivit sådär. Fick järntabletter nu som jag ska knapra.. eller ja.. fick å fick, hehe. Dom kosta ju pengar såklart.


Men... sen när hon tagit alla prover så säger hon:

"Å så skulle jag vilja lyssna på hjärtljuden om det går bra"


Öööö ok? Det va jag då rakt inte beredd på. Så jag la mig på britsen å hon höll en grej på magen å vipps så hörde man bebisens hjärta slå. HELT GALET!!! Shit va häftigt det va. Å då å då kom det små dunsar, vilket tydligen va sparkar. Å barnmorskan börja skratta för det sparkade så mycket där inne.


"Det är en riktig liten piggelin ni har där inne" sa hon å flina. Haha. Så fråga hon om det va mig eller pappan den brås på som är så pigg å alert. Å så sa hon även att det skulle bli spännande att se på ultraljudet på fredag om dom kan göra nå mätningar så livlig som den va där inne :P


Haha ja det va riktigt häftigt måste jag säga.. höra hjärtat slå på våran lilla piggelin :) Helt sjuk känsla! Det är verkligen en liten krabat som LEVER där inne!


RSS 2.0