Bröllop & Babysim


Hejsan Hoppsan!

Då har helgen gått då. I lördags skulle jag sjunga på ett bröllop i Sundborn. 2 dagar innan fick jag ont i halsen å dagen innan så rann det i näsan och jag hostade. Skiiiiiitbraaaa... inte alls. Men jag kämpade mig igenom det ändå... tog bilen till Sundborn å satt tyst hela vägen för att spara den röst som fanns. Drack honungsvatten efter vägen som jag gjorde iordning hemma hos mamma innan jag åkte. Väl på parkeringen utanför kyrkan så tog jag mig en shot me hostmedicin. Måste ha sett bra skumt ut om nån kollade, hehe. Sen provsjöng jag EN av låtarna för att spara rösten. Sen satt jag där å knaprade bafucin tills det va min tur att sjunga... å även mellan låtarna. JA herregud, hehe. På nått jäkla vis lyckades jag ändå rätt bra... dom var jättenöjda och prästen sa att det va en fröjd att lyssna på mig. Så ja... det gick nog bättre än jag själv tyckte. Man hör väl själv att man inte låter som man brukar, men ja... huvudsaken va att dom va nöjda alla fall.


Idag va det fösta babysimmet för säsongen åxå... å jag tvekade ända in i det sista om jag skulle åka eller inte pga min förkylning. Man vill ju helst inte få onda ögat av dom andra föräldrarna. Tillslut ringde jag dit å hörde alla fall å dom sa att det inte va nån fara att va me så länge jag inte kände mig febrig och hängig. Så sagt och gjort... gjorde klar mig själv och lilleman och drog iväg. Å det va så trevligt så! Första gången jag va där själv utan Junior åxå, men det gick ju faktiskt bra :) En rejäl skillnad däremot va efteråt när man ska torka och klä på sig. Förra säsongen så sat tnämligen inte ens Neo själv... så då låg han ju där han låg. Nu däremot så ja... haha. Så fort jag satte ner han på golvet så kröp han ju iväg så man fick springa å jaga han hundra gånger.
Tillslut så fick han sitta i ett skåp, haha. Så JAG hann få på mig kläderna alla fall, sen tröttna han ju såklart på att sitta där. Men ja... smart va det alla fall ;)





Nej nu ska jag strax ta å göra mig lite varm oboy... det är min alles egna dunderkur det ;)



Gonattvisa


Hej å Hå!

Idag har jag umgåtts lite me min bästa Josse. Tog oss en vända på kupolen å handlade lite till Neo bara. Sen på kvällen åkte jag å familjen bort till Anders å Stina å grillade hamburgare å så pratade jag å Stina lite om hur dom lärde maja att somna själv osv. Har börjat köra 5 minuters metoden med Neo igen men ja.. det är bra jobbigt när man går in till han å han lugnar ner sig, men sen skriker som en tok när man går ut igen. Då gör det ont i mamma hjärtat. Stina å Anders har till skillnad mot oss alltid sjungit en sång för maja innan dom gått ut ur rummet vid läggdags. Så ja... när vi kom hem från dom idag så satte jag mig med Neo i knät i soffan och gav han vällingen (vilket gjorde honom väldigt lugn). Sen bar jag in honom och la ner honom i sin spjälsäng men stannade kvar och sjöng Trollmors vaggvisa för honom 3 gånger om. (kan nämligen bara en vers, om det nu ens finns några fler). Hur som haver så låg han å flinade så jag trodde att det skulle bli ännu värre. Men nedå... när jag sen sa gonatt och gick ut så tog det en liten stund sen började han gråta. MEN.... men... det varade bara i typ 20 sekunder!!! Sen lugnade han ner sig och somnade! Heeeelt otroligt!! Han kände sig väl säkert tryggare när man satt kvar en liten stund och sjöng för honom. Så ja.. det ska jag fortsätta med och hoppas på att det håller i sig. Behöver bara komma på en massa bra gonattvisor :)



Slänger in en bild vi tog idag när vi testade overallen på Neo. Mamma köpte nämligen en toksnygg en på Ullared så jag ville testa storlek för å se. Lite suddig bild men fiiiin va? :)





Idag kom Junior hem å hade fyndat lite åxå... en jättefin vinterjacka som Neo nog kommer kunna ha i slutet av vintern... annars så till nästa. Sen ett galonset, en vinteroverall i 86. Å sen en toksnygg svart vinteroverall i stl 92 till nästa vinter! Allt detta för 500:- Inte så tokigt va :) På blocket kanske jag ska tillägga :)


Kräftskiva


Gokväll!

I lördags va det premiär på loppis igen. Så jag stod å sålde både mina egna och Neos gamla kläder :) Å så fyndade jag så klart kläder åt Neo åxå... som vanligt :) Junior fyndade åxå åt honom :)

På kvällen sen så va vi bjudna på kräftskiva hos Mia och Sven som bor här i området på andra sidan vägen. Alla hade fixat barnvakt så det blev en kräftskiva utan barn där man bara kunde slappna av helt enkelt. Och det va verkligen supertrevligt!!! Åt kräftor, drack rött och badade bubbel. En kanonkväll helt enkelt! :)









Inte så pjåkigt :)


OCh återigen så får jag tacka Mamma och Åke som gjorde det möjligt för oss!




Järfälla


Nuså.... tog nån dag men nu kommer korten från Järfälladygnet åxå :)






kikade på lite basket på torget i vällingby :)





Sen blev det en tur till IKEA åxå.





Och sist men inte minst.. ett kort som jag fullkomligt ÄLSKAR ♥



min lilla skrutt...




The Road Trip


Hej hopp!

 

Nu är jag tillbaka på hemmaplan efter en liten trip neråt i landet :)

Jag å Neo åkte iväg i onsdags och kom hem idag :) Har faktiskt vart riktigt skönt att komma ifrån allt.. hade kunnat åka runt en vecka till om det hade gått. Bara så skönt att inte ha några måste alls.

Har vart i Västerås, Bergshamra och Järfälla.

Orkar inte dra nån lång historia om varje dag men har i alla fall haft supertrevligt och det har gått jättebra med Neo åxå... har åkt efter lunch varje gång så han har sovit alla sträckor i bilen. Han sov till å me hela vägen hem från Järfälla idag... 2 timmar å 15 minuter ca :) Så ja.. det har gått hur bra som helst!

Tog me mig riktiga kameran för att kunna ta massa trevliga kort.. dock kom ju duktiga jag på att den va med först samma dag som jag skulle åka från Bergshamra till Järfälla. Men jaja... nått vart det taget alla fall :)




Frukost i Bergshamra :)

















GUD vilken tid det tog att lägga upp korten... Dessa var alla fall från sista dagen i Bergshamra hos Kusin med familj :) Lägger upp korten från Järfälla imorn... för nu måste jag då hoppa i säng.

Hej så länge!


One day at sea


Å herregudars va dålig jag har vart på att blogga nu!!

Tiden bara springer ifrån en känns det som.. man hinner inte med.

 

Hur som haver så fick vi en barnfri kväll/natt/dag tillsammans me våra grannar Ida å Tommy här i veckan. Våra kära föräldrar tog barnen över natten så vi kunde åka ut med båten och sova kvar. Å GUD så underbart det va!! Bara vara.. bara ligga å sola å prata å slappna av å inte behöva tänka på nånting annat över huvud taget. Man behöver såna stunder lite då och då när man blivit mamma. Det betyder massa!

Så ja... här kommer lite bilder från det avslappnade dygnet :)






















Tack alla inblandade för det härliga dygnet!!! ♥

Och ett extra stort tack till min underbara mamma och åke som alltid ställer upp å passar våran lilla knodd när vi behöver det. Speciellt tack för övernattningarna!

 

 


RSS 2.0