1983-01-27


Ojoj... då va man 28år då. Herrejäklar. Som brorsan sa när han ringde å gratta..


"Nu är du mer än halvvägs till 50. Nu går det utför, nu krymper du."


Haha sötnöt :P

 

Nejmen tiden går ju så fort så man hinner då fasen inte me. Kom på i går kväll att det hade ju vart skoj att lägga in foton från det att jag föddes tills nu. Hur man har utveckats för varje år lixom :P Men jag har ju inga kort här hemma på mig när jag är liten så jag får låna hos mamma sen. Skulle va kul å se själv åxå faktiskt, haha :)

Är alla fall bra mycket bättre idag... fick Bisolvon av Åke igår å jag tror faktiskt att det gjorde sigt för i natt har jag då kunnat sova nån timme alla fall.. och lika på dagen med. Igår hostade jag ju konstant. Så ja. Det känns skönt :) Åt rätt håll om man säger så :) Måste ju se till att bli frisk tills på söndag för då ska jag å Sandra till falun och bli sminkade och fotade hos Modellab. Guuu så kul det ska bli!!! :)

 

Nej längre inlägg än så blidde det inte idag. Ska försöka slänga i mig nått å äta, sen blire biggest looser på tv å sen ska jag åka till Willys å köpa blöjor (3paket betala för 2) innan jag sen ska hämta min lilla prins hos mamma å åke. Behöver nog ut å få lite FRISK luft tror jag. Även om det bara blir i bilen typ, men ändå :) Komma ifrån sjukhusmiljön här hemma :)

 

Puss på er!


Sjuker

 

Jag är sjuk.... å det är inge kul nånstans :(

Började känna att jag höll på att bli förkyld... sen vaknade jag natten till i går å frös som en gris. Kollade tempen. 39,7. Hostade som en idiot så jag försökte att sitta och sova i soffan framför tvn men det va inte många minuter jag lyckades somna. Skjutsade iväg Neo sen på morgonen för jag kände att det finns inte en möjlighet att jag skulle orka ta hand om honom under dagen. Så min kära mor ställde upp. När jag kom hem igen så hade febern stigit till 40,3. Så jag bäddade ner mig i soffan under täcke och filt och försökte sova lite. Gick inge vidare. Men lyckades tillslut alla fall... så jag sov till och från under dagen. Å som alla säkert vet så är ju hosta alltid värst på kvällar och nätter. När man verkligen inte vill hosta. Som tur är så har Neo börjat sova väldans bra på nätterna nu alla fall så han sover mellan 6 och 7 timmar vilket är väldans skönt. Så man behöver inte mata han mitt i natten alla fall. Blir mer åt morgonkvisten. Men ja... i natt har jag kanske sovit en halvtimme. Så imorse plockade mamma upp Neo igen så jag kan försöka vila under dagen. Men samtidigt är det så jobbigt att va ifrån han. Är så tomt på någe vis :( Men vill verkligen inte att han ska bli smittad. Darlo kom precis hem me hostmedicin till mig åxå så förhoppningsvis ska jag väl kunna sova nån minut längre inatt i alla fall.


I söndags va i å åt hos juniors föräldrar och hans pappa mötte upp oss ute på deras garageuppfart. Han såg direkt att jag hade ny hårfärg och att jag även hade en ny jacka. Så han kom fram å gav mig världens kram och sa "Va fiiiin du är!" Sånt värmer verkligen :)


Slänger in en bild på nya hårfärgen...







Så där ja.

Vill ge en stor kram till mamma åxå som ställer upp i alla lägen!
Vad skulle jag göra utan dig?
Älskar dig mammi ♥



Ny mobil!!! :))

 

Dan före dan före dopparedan.... hehe ja det va det vist sist jag skrev här :P Herregud.... skärpning.

Har tänkt skriva ett bra tag nu dom senaste timmarna bara, men trott att min lilla plutt ska vakna där han ligger i babyskyddet. Borde nämligen har vaknat för 2 timmar sen, hehe. Men han verkar sova gott han :)

Idag har jag å Sandra vart på loppis. Å så Neo då klart (därför han sitter å sover i babyskyddet just nu för han somna i bilen) Hade supertrevligt och fyndade 2st jackor gjorde jag åxå... toksnygga!!! En svart Everest och en Svart/Vit/Rosa McKinley. 100:- styck!!! Helt galet. Å den ena va knappt använd!! Tack Maja å Elin för det :)

Så här ser dom ut btw...


 

 

Å Neo han va då på strålande humör han, hehe, slänger in ett kort på han me... dock ruskar ju hela han när han tokflinar så det blev lite halvsuddigt. Men me min andra mobil kan jag säga att man inte ens hade sett va kortet hade föreställt när han rörde på sig, hehe.


 

Dom här korten tog jag me min nya mobil.

 

Jajjemen :) Fick nämligen en för tidig födelsedagspresent av min älskade sambo igår. Sånt där som man verkligen inte räknar me är det bästa jag vet. Fyller ju inte förän på torsdag! Men han ville att jag skulle öppna paketet igår så jag gjorde det då. Å där låg en fin liten röd :) Trivs superbra me den redan å den tar sjukt fina kort jue!!! Jämfört me den förra mobilen då... som btw ljudet har slutat fungera på... därför har jag vart i behov av en ny ett bra tag, hehe. Nu kan jag då lova att kameran i mobilen kommer gå varm i stort sett varenda dag, hehe :) Så jäkla kul me en mobil som faktiskt tar riktigt bra bilder :)
Greenheart är det åxå... miljövänlig utan kemikalier så Neo kan tugga på den hur mycke han vill, haha.


TACK älskling!! Du är bäst!!



RSS 2.0