Sjuker

 

Igår va det meningen att jag skulle ha vart på årets första julbord me jobbet.... i Romme Alpin. Men så blidde det inte :(

Började på fredagen.. vaknade med snuva... inge rinnsnuva... bara lite snuvigt lixom... blev lite värre under dagen, men jag å Neo åkte till Sandra å Idun å kvällen och kikade på Idol.... och när vi åkte därifrån så rann det som satan och jag såg ut som Rudolf him self, hehe. Gick och la oss... och trots att jag låg fullt påklädd under täcket så frös jag och skakade som en tok.... fick knappt i nappen i munnen på Neo för jag skakade så jävligt. Dock ingen feber.
Morgonen efter hade jag ont i halsen och feber steg från 37,1 till 38,8 på en timme och jag va helt färdig. Det va meningen att Neo skulle sova hos sin mormor för första gången när jag skulle på julbordet. Nu fick han sova där ändå för att minska risken liiiite för att bli smittad i alla fall. Men fy farao va jobbigt det va å lämna bort han när man viste att det va ända tills dagen efter. Kom massa tårar när dom väl hade åkt. Menmen... lika bra man vänjer sig, hehe. Fick en bild av mammi sen där Åke och Neo satt å kolla på hockey, hehe å han såg då så nöjd ut så gullungen.

Sov massa när dom hade åkt och har sovit hela natten åxå... va nog välbehövligt.
Känner mig lite piggare idag i alla fall, men har ont i halsen, hostar och har en rinnande näsa.

Nu ska jag försöka sova lite mer när jag väl får.
Sen kommer min plutt hem igen ♥


Avklätt vs Påklätt

 Hej Hopp!!

Allt är sig likt här hemma... förutom att det börjar bli lite snuvigt... Neo har iåfs nyst ända sen han föddes, men det kommer lixom inte ut nått. Nu låter det typ som han snarkar när han andas men det sitter ju så långt in så jag kommer inte åt me sugen heller. Säger åt han att fräsa, men han förstår inte riktigt va fasen jag menar, hehe. Stackarn.

Har ju fått laktosfri ersättning till han för att se om det va det va mjölken som gjorde att hans prickar blev värre. Å jovars.. han har inte en enda prick kvar i ansiktet. Märke stor skillnad redan dagen efter jag började med den ersättningen. Dock kostade 400g hela 217:- så det kändes ju om man säger så. Gjorde av me 2 bukar på en vecka.. Men i förrgår när vi va till BVC så fick vi recept på det istället och idag hämta darlo ut det.... gissa va det kosta.

120:- för 24st burkar!!!

Snacka om skillnad, hehe. Fast dom hade bara 12 hemma så nästa 12 vi hämtar ut blir gratis. SÅ ja.... nånting bra förde det ju me sig i alla fall... eller hur man nu ska uttrycka sig. Läkaren sa att han nästan va helt 100 på att allergin skulle växa bort innan han fyller 1år åxå så det låter la bra :)

 

Tänkte bjussa på 2 kort idag.... ett när han myser me papsen efter badet och ett när han är lite mer påklädd än så :P

 

 








Angående husbygget så väntar vi just nu på lite papper för att komma igång... så det finns inte så mycket att skriva om det just nu. Ni får veta mer senare helt enkelt :)

Nu lär jag nog förbereda lite mat till plutten innan han börjar skrika.

Ikväll blire IDOL me Sandra å Idun... skoj!!

 

 


Ljusparty

 

Gokväll!


Sorry för mitt tråkiga inlägg sist... bara en vidiolänk. Men jag hade lite bråttom :) Ville slänga in den låten för jag tycker den är kanon. Ryser när jag hör den :)

Såg ni på Idol i fredags för den delen... nån som INTE tycker att Jay va hur grym som helst?!!
Herrejäklar, det kändes ju som det va en konsert me nån stor rockstjärna jue. Han är outstanding me sin röst.
Kan väl slänga in ett klipp på han suveräna nummer åxå när jag ändå håller på :)





Just nu är jag precis hemkommen från Josse... jag å Neo hos nämligen vart på ljusparty :P Det ska börjar i tid, hihi. Å lillplutten blev vä lite av mittpunkten där i början när vi kom, hihi. Fick mysa me både, Josse, Emma å Josses mamma minsann :)



 
mys me Josse ♥

Han ser jätte rödhårig ut på bilden.... vist är han lite rödlätt, men inte riktigt sådär röd som han ser ut att va på bilderna :) Får se vart det slutar.. han blir bara ljusare och ljusare :)

Nu hinner jag inge mer för nu vill han ha mat...  tjing :)

 

 

btw... om ni vill läsa om vårat blivande hus så bloggar min karl lite om hur allt går

www.icejunior.blogg.se



puss å kram




All I Need Is You





Husbygge

 

Hoj!

Då passar jag på att blogga igen då :)

Har precis lagt ut Neo i vagnen så han får sova ute och få lite luft. Helt sjukt va mycke bättre dom verkar sova då... och längre me för den delen. Ska passa på att sova en stund jag me, bara jag bloggat.

 

Vi ska bygga hus!

Jajjemen :) Vi tröttnade på alla hus vi va å kikade på som ligger ute för överpriser när all renovering är så slarvig gjord så man typ måste göra om allting. Så vi började kika vad det skulle kosta att bygga istället.. å det visade sig ju att det inte skulle bli mycke dyrare så vi bestämde oss helt enkelt för det :)

Köpte en tomt i Islingby och valde ut det hus vi vill ha... så ja... nu väntar vi bara på att processen ska dra igång helt enkelt :) Det blir ett fiskarhedenhus som heter Doppingen... så här ser det ut :)

 




Dock kommer vi förmodligen att bli tvugna att ha det rött med vita knutar då i stort sett alla hus i det området har demn färgen. Men vi får väl se :)  Tokkul ska det alla fall bli!!!



Sen till Neo då... han har haft massa prickar i ansiktet som dom sagt varit hormonprickar som kommer och går... men det har bara blivit värre och han har blivit mer och mer bökig så jag ringde bvc idag å hon fundera om det kan va mjölkallergi. Han får ju ersättning... så hur som helst så tyckte hon att vi skulle testa med laktosfri ersättning för att se om det blir bättre. Så jag åkte och köpte det helt enkelt. 217:- för 400g!!!! Det va inte billigt nånstans det! Men om det är så att det hjälper så får man det på recept sen tydligen så då ska det väl bli lite billigare då. Håller alla mina tummar för att det ska hjälpa.


Älskar dig lilla unge!




♥♥♥


Älskade lilla unge


Nuså... en månad har gått... eller ja, det har nog gått längre än så utan inlägg... men det har gått en månad sen våran älskade lilla unge kom till världen :)
Det är anledningen till att det inte blivit nå bloggat på ett bra tag :)

Dagen va alltså den 14e oktober.

Åkte in till förlossningen vid 7 på morgonen...  Då va jag öppen mellan 4 och 5cm och värkarna var hanterbara... inte viste man då vad som väntade en framöver. Fy satan i gatan!
Fick lustgas... å herregud va väck man blir, haha... kändes ju som man va askalas, haha, och allt runtomkring bara va som en dimma. Vet att jag hörde sköterskan säga något och jag tänkte för mig själv att jag skulle nicka som svar... och så nickade jag. Så himla sjuk känsla. Som att man är drogad.
Hur som haver... fick även prova akupunktur vilket inte hjälpte ett skit. Sen prova dom å sätta sterila kvaddlar... dvs dom sprutar in sterilt vatten under huden. Dom sa att det skulle göra ont att sätta dom och jotack. Fy farao. Dom hjälpte väl ett tag men tillslut vista jag inte vart jag skulle ta vägen så Darlo fråga om ryggmärgsbedövning. Så dom gick iväg å skulle hämta läkare.. å sen kommer dom tillbaka och säger att han är på operation , men kommer så fort han kan. Men för i helvete! Då trodde jag att jag skulle gå av på mitten av värkarna och när dom då kommer och säger en sån sak så vet man inte vart man ska ta vägen. När dom gick för att hämta läkaren så va jag alla fall öppen 7cm. Men det dröjde inte länge när dom kom tillbaka förän jag va öppen helt. Inte många minuter. Så då va det ju bara att köra helt enkelt. Så på ett vis va det väl tur då att jag inte hann på den där bedövningen för då kunne ju allt ha stannat av istället. Så det va bara att börja trycka på helt enkelt.
När sen huvet va ute så BRANN det bokstavligt talat mellan benen på mig. Det kallas ju för "THE RING OF FIRE" och man förstår verkligen då varför det gör det. Shit pommes frites!!! Men nästa värk så fick jag alla fall ut lillplutten å gud vilken känsla. 13.13 va klockan då.


Det där va en kort genomgång av min förlossning. Min älskade karl va helt fantastisk under hela tiden.. hade fasen inte klarat det utan honom. Smärtan går inte att beskriva... går inte att jämföra men något annat. Men ja.. man tar sig igenom det. Och sen är allt det onda borta. Helt sjukt.

3 nätter va vi kvar på BB jag å lillplutten. Och alla där är ju verkligen helt fantastiska! Dom är GULD värda varenda en av dom som jobbar där! En kväll va det en av dom som frågade om dom skulle ta plutten en stund så jag fick vila. Så jag tänkte väl att dom kommer väl om nån timme me han igen då. Vid 7 på morgonen rullade dom in han igen! Då hade dom passat han hela natten så jag fick sova.



Lägger in en bild på älsklingen så får ni väl se mer sen.
Här är han... våran lilla Neo ♥

 




Dock större nu än på bilden... den är tagen första dagen hemma.
Igår fyllde han en hel månad :)




RSS 2.0